Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgy lehet csúnya, én nem?
Idióta helyzet. Napokig nem írtam, elfoglalt voltam, persze a nő sem keres, hogy hogy vagyok. Nekem kell. Elkezdi, azt hitte azert nem irok, mert nem tetszem már neki, mert hirtelen csúnyának talál. Főleg ha találkozunk minek gondolom. Kezdődik a csajos játszma, de megnyugtattam, hogy nem az a tipus vagyok. De visszakérdeztem. Mi van ha én vagyok csúnyább élőben... azóta csendben van... tehát nem keres mert elvárja, hogy keressem. Aztán megerősítést kér, hogy nem csúnya kis lelki simi. De fordítva ez nem lehet így. Szerintem megalázó, és kicsi problémája van a csajnak:D
Átlagos külsejű, huszas években járunk, de ez ovoda.
Nem jó, ha azon megy a gondolkozás, hogy kinek kellene írnia, meg azon, hogy ki, miért, mit ír. Magyarán: itt mindketten játszmáztok, nem vagytok őszinték.
Teljesen igazad van, ez nem a korotoknak megfelelő szint.
Ez tényleg óvoda....
Most kezdtünk el beszélgetni egy nővel, én is írok, és ő is. Kérdezek, és ő is kérdez, és így a tökéletes! Minek folytatni ha egyoldalú a dolog? Mert az azt jelenti nem érdekled eléggé.
5.
Az ismerkedeseim 90% olyan hogy csak en teszek bele, keresem xd de ez mas tema
Ez azert onzo dolog amugy tudod?
Egyszerubb lenne megmondani neki, hogy koszi, de nem, nem kereslek. De te meg erre varatod, hogy h.lyegyerek majd nezzen es keressen teged mikor fogsz te kozeledni. Ha meg o keres, gondolom lerazod egyszavas kenyszer mondatokkal.
Aztan meg azert erti meg, mert mar agyon stresszeled a stilusoddal, vagy megunja. Nem fair, egy mondatba kerulne az egesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!