Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A hölgy lehet csúnya, én nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hölgy lehet csúnya, én nem?

Figyelt kérdés

Idióta helyzet. Napokig nem írtam, elfoglalt voltam, persze a nő sem keres, hogy hogy vagyok. Nekem kell. Elkezdi, azt hitte azert nem irok, mert nem tetszem már neki, mert hirtelen csúnyának talál. Főleg ha találkozunk minek gondolom. Kezdődik a csajos játszma, de megnyugtattam, hogy nem az a tipus vagyok. De visszakérdeztem. Mi van ha én vagyok csúnyább élőben... azóta csendben van... tehát nem keres mert elvárja, hogy keressem. Aztán megerősítést kér, hogy nem csúnya kis lelki simi. De fordítva ez nem lehet így. Szerintem megalázó, és kicsi problémája van a csajnak:D

Átlagos külsejű, huszas években járunk, de ez ovoda.

2017. ápr. 21. 08:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Pasival ezt ne. Nem mindegyik kulturalt annyira, hogy letojja es varjon, turelmetlen a tobbseg. Inkabb tegyel a kapcsolatba meg akkor is ha a liatadon nem felel meg 100% ig, mert ha te teszel a dolgokert, lelkiismereted is jobb.

Ha tettel erte, nyitott voltal es megsem, inkabb legy oszinte. Lehet hogy elfogadja, lehet kiakad. De te tettel erte, es oszinte voltal. Es ez szamit. Ezt nevezik felelossegvallalasnak.

Pl ezt hianyolom a lanyok tobbsegebol, a mostani eset is ilyen. Azota sem valaszolt es nem is fog.

2017. ápr. 21. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom. Aki nem számít, annak valahogy pont leszärom a lelkivilágát, mint ahogy legalább 40 férfi játszotta velem el azt, hogy "ééén nem olyan vagyok, aki eltűnik egyik napról a másikra", majd két nap múlva már hírét se tudtam. Nálam ez sose játszma volt, nem érdekelt, nem kerestem. Ha érdekelt, kerestem. Mondjuk én a legtöbb emberre az átlagnál jóval gyorsabban ráunok. Nem vagyunk egyformák. Nem tudok energiát beletenni valamibe, ami igazán nem is érdekel. És a másik számára is felesleges szerintem.
2017. ápr. 21. 11:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja azt még hozzáteszem, hogy én sose sértődtem meg azon, ha lógva hagytak, eltűntek. valószínűleg nem voltam elég érdekes a másik számára. Nyilván a te csajodnak vannak még problémái, de én ilyen játszmába fix, hogy nem mennék bele a helyedben, hogy "ha ő nem keres, én se teszem". Keress olyat, akivel kölcsönösen érdeklődtök egymás iránt, és nyílt lapokkal tudtok belemenni a kapcsolatba.
2017. ápr. 21. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk azt se pontosan vágom, hogy miért nekem kéne beletenni többet bármibe, ha a másik fél egy kulturálatlan suttyó, aki nem bírja kivárni a sorát..
2017. ápr. 21. 12:06
 15/17 A kérdező kommentje:
"sorát" XD ez jó. Tehát olyan vagy, mint a bankban, sorba kell állni:D
2017. ápr. 21. 13:11
 16/17 A kérdező kommentje:

13. Igen én is így vagyok vele. De ez a nem írok, írok dolog elég macerás.

Amikor mondjuk keresed, de tök lerázó ok nélkül, és nem képes megmondani miért. Dolga van, hisztis, vagy mit tudom én. Akkor az elég megalázó és akaratlanul is visszább veszel a megkeresésekkel. Eltelik pár ap, nem keresed. Ő nem fog, a legutóbbi lerázós beszélgetés miatt lehet te sem. És máris megy a játék.

De ja én ilyenkor udvariasan közlöm, hogy köszi, nem játszom ilyet, mert egyirányú az egész.

2017. ápr. 21. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, a sorát. Mert nem abból áll az egész napom, hogy ismeretlen férfiakkal cseteljek társkeresőn vagy akárhol. Dolgozom, háztartást vezetek, millió dolgom van. Aki ezt nem fogja fel, azzal nincs mit beszélnem.
2017. ápr. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!