Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgy lehet csúnya, én nem?
Idióta helyzet. Napokig nem írtam, elfoglalt voltam, persze a nő sem keres, hogy hogy vagyok. Nekem kell. Elkezdi, azt hitte azert nem irok, mert nem tetszem már neki, mert hirtelen csúnyának talál. Főleg ha találkozunk minek gondolom. Kezdődik a csajos játszma, de megnyugtattam, hogy nem az a tipus vagyok. De visszakérdeztem. Mi van ha én vagyok csúnyább élőben... azóta csendben van... tehát nem keres mert elvárja, hogy keressem. Aztán megerősítést kér, hogy nem csúnya kis lelki simi. De fordítva ez nem lehet így. Szerintem megalázó, és kicsi problémája van a csajnak:D
Átlagos külsejű, huszas években járunk, de ez ovoda.
Pasival ezt ne. Nem mindegyik kulturalt annyira, hogy letojja es varjon, turelmetlen a tobbseg. Inkabb tegyel a kapcsolatba meg akkor is ha a liatadon nem felel meg 100% ig, mert ha te teszel a dolgokert, lelkiismereted is jobb.
Ha tettel erte, nyitott voltal es megsem, inkabb legy oszinte. Lehet hogy elfogadja, lehet kiakad. De te tettel erte, es oszinte voltal. Es ez szamit. Ezt nevezik felelossegvallalasnak.
Pl ezt hianyolom a lanyok tobbsegebol, a mostani eset is ilyen. Azota sem valaszolt es nem is fog.
13. Igen én is így vagyok vele. De ez a nem írok, írok dolog elég macerás.
Amikor mondjuk keresed, de tök lerázó ok nélkül, és nem képes megmondani miért. Dolga van, hisztis, vagy mit tudom én. Akkor az elég megalázó és akaratlanul is visszább veszel a megkeresésekkel. Eltelik pár ap, nem keresed. Ő nem fog, a legutóbbi lerázós beszélgetés miatt lehet te sem. És máris megy a játék.
De ja én ilyenkor udvariasan közlöm, hogy köszi, nem játszom ilyet, mert egyirányú az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!