Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan lányokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik ilyen "nickneveket" használnak?

Figyelt kérdés

Manapság ez elég nagy divat lett. Ilyenekre gondolok: Nikcsyh, Bryghee, Évikehhh, Zsuzseeka, Gabbykah, Dóree, stb...

Társkeresőkön elég sok ilyet lehet látni, pl. a Csajok és Pasikon vagy a Badoo-n. Mikor jött be ez az őrület? Már megint Amerikát majmoljuk és természetesen nagyon nem áll jól nekünk. Ami pedig meglepő, hogy sokszor 30-on túli nők bújnak meg az ilyen nickek mögött, ami kiábrándító. De tinilányoknál vagy huszonéveseknél is nagyon ciki szerintem, bár ott még a "fiatalság-bolondság" téma bejátszik.

Férfiak, mit gondoltok erről a bolondériáról? Komolyan tudnátok egy ilyen nőt venni? Esetleg van, aki ezt "menőnek"(jézusom) vagy "aranyosnak"(atyavilág) találja?

2017. ápr. 20. 17:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Semmi. Csak a zárójelbe tett kis szavacskái (Jézuson, atyavilág). Szinte látni, ahogy toporzékol a kis aranyfürtjeivel a meg nem értett királylány, hogy lehet, h más nőt is észrevesznek rajta kívül.

Semmi mást nem érzek, csak irigységet, és ez a gáz. Na, az ilyen nő butább annál, mint akit fikáz.

Különben a nicknév nem jelezz semmit. Én ol. Vazul néni szerettem volna lenni... 😊 aztán egy db otthonkám sincs, meg az arcformám sem olyan csábos. 😁😂

2017. ápr. 20. 18:17
 12/20 opened paradise ***** válasza:
88%

Elitista?:D

Nem,csak ez az "Amerikázás",meg a zárójeles kommentek,nekem majdnem egy szinten vannak a "cukcsih,lávcsih" nicknevekkel.

Nem degradálni akartam vele,vagy vitát szítani,szimplán csak leírtam.

Ennyi.

2017. ápr. 20. 18:23
 13/20 opened paradise ***** válasza:
Közben tovább olvasva látom,hogy nem vagyok egyedül:D
2017. ápr. 20. 18:26
 14/20 A kérdező kommentje:
"Társkeresőkön elég sok ilyet lehet látni..." Azt hiszem, ez elárulta, hogy férfi kérdező vagyok. A "dupla ee"-s vagy az "y"-os végződés egyértelműen Amerika majmolása, a zárójeles megjegyzések pedig arra utalnak, hogy eléggé ki vagyok akadva ezen a jelenségen, és el nem tudom képzelni, hogy van férfi, akinek ez bejön. Szerintem ez egy újkeletű dolog, egy kalap alá lehet venni a "szupcsival", "szercsivel", "lávcsival" és a társaival.
2017. ápr. 20. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Buták és egyszerűek. Pfejjj.
2017. ápr. 20. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Elég nehéz egyedi nevet kitalálni, mit csináljon a sok Niki pl., aki a nem elsőnek regisztrál?
2017. ápr. 20. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Írja azt, hogy cukrosmókuska, ne nikizzen.
2017. ápr. 20. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Akkor az aranyfürtös királylányt visszaszívtam 😊 , marad az aranyfürtös királyfi 😜 . No nem, szercsi van 😎😁 .

Én sem értek egyet az "amerikázással", de mégis felmerült bennem a kérdés, szted ezek a hölgyek foghúzásra jelentkeznek, vagy társ/párkeresésre? Miért jell full komolynak lenni. A szerelem játék, "játszótársam mond akarsz-e lenni".

Meg sztem név alapján dönteni ugyanúgy felszínesség, persze jelezhet, mint ahogy minden kis részlet jelzésértékű egy emberről, de itt is hagyni kell egy kis rést a másik számára, h megmutathassa magát.

Nem tom, de én így látom.

2017. ápr. 20. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan nő vagyok, de azt gondolom, a pasiknak mindegy, hogy a neve Szilvyyyykeeh vagy GabcikaaahVagyokOsztCső a neve, ha jól néz ki a csaj, mert "arra" jó lesz ő is. Kétlem, hogy ezen akadnának fenn :D Még lehet, előbb rámozdulnak az ilyenekre, mert sejtik, hogy az illető nem túl nagy agykapacitással rendelkezik. (A kivételektől ezúton kérek elnézést!)
2017. ápr. 20. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt

[link]

2017. ápr. 23. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!