Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hasznalnak ki?

Figyelt kérdés

24N vagyok, eletemben 2 hosszu, komoly kapcsolatom volt, mindket esetben nagyon szerettek de nyilvan az leso "gyerekszerelem" 14-18 evesen nem tart orokke, a masik mar erettebb dolog volt de mas celjaink voltak, emiatt lett vege. 2,5 eve ert veget az utobbi, azota volt egy ketto 2 honapos, kapcsolatom, amiben latvanyosan csak masodik voltam erzelmileg, hiaba adtam bele mindent magam reszerol (talan pont ez volt a gond), illetve ismerkedtem nyaron, 3 honapig hulyitett egy pasi, de egyszeruen nem lattam ki a rozsaszin kod mogul, anyagilag es erzelmileg is mindent beleadtam. Hulye voltam. "Nem tudott ugy szeretni" az elmondasa szerint es ezt huztuk sokaig. Es most pedig akivel randizgattunk es kb 1 honapja egyutt voltunk, rola egyszer csak kiderult, hogy valojaban baratnoje van es addig kellettem amig a csaj kulfoldon volt. Olyan szepen kidolgozva hazudott be mindent, hogy az filmbe illo. A baratainak azt mondta, en tudom hogy csak kaland vagyok, igy ok nem szoltak bele. Megismertek, megszerettek. A srac verseket irt nekem, meg szeretkezes kozben is rimekbe szedte az erzeseit. Elkepzelhetetlen lett volna, hogy csak manipulal, annyira oszintenek es boldognak ereztem...

Alapvetoen atlagos nonek gondolom magam, de nagyon lelkis vagyok es ha valakit szeretek, azert osztonbol mindent meg is tennek. Talan ez a gond. Vagy szimplan hulye vagyok. Szerintem nem valasztok rosszul, hanem en hozom ki a pasikbol ezt. Egyik fiu sem volt playboy alkat, egyik sem volt bmw-s/audis pocs, egyik sem volt kigyurva. Atlagos intelligens(nek tuno) ferfiak voltak akikben ereztem valami lelki pluszt, ami vonzott.

Nyilvan ennyi alapjan nem tudtok realis kepet alkotni, de erdekel szerintetek miert hasznalnak ki? Mar rettegek a ferfiaktol, mindegyikrol a legrosszabbat feltetelezem sajnos, es folyamatosan keresem magamban hogy mit csinaltam/csinalok rosszul mert szeretnek valtoztatni. Ha barkinek van barmi hasznalhato gondolata vagy otlete, azt szivesen fogadom!

Koszonom.

2017. febr. 4. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen a mai társadalom, valószínűleg nem benned van a hiba.

Fiatalon meg főleg jellemző, hogy férfiak minnél több lyukra, nők minnél több farokra szeretnek rárepülni.

Mit tehetsz hogy kiszűrd az ilyeneket? Fogalmam sincsen....

Remélhetőleg minnél kevesebb csalódás után találsz olyat aki nem csak kihasznál. Néha olyan ocsmányságokra képesek a férfiak hogy egy nőt megkapjanak, hogy elképesztő. Tőlem távol áll ez a dolog de ismerősi körben hallok, látok ezt-azt.

2017. febr. 4. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem válik csak úgy ilyenné egy ember, úgyhogy de, rosszul választottál, nem te hoztad ki belőle. Ilyen volt mindig, csak te elhitted, hogy nem ilyen... Erre is hat a "rózsaszín köd".

Én pl nem vagyok átverős, kihasználós, még is ezt feltételezik rólam, mert állítólag jóképű vagyok, magas, imádok motorozni, autóm is van, és akkor már csak ilyen lehetek mert a sztereotípiák a filmekből... pedig rohadtul nem, kb semmiben sem lehet tipizálni engem.

2017. febr. 4. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne hibáztasd magad, teljesen normális gondolkodású nőnek tűnsz a leírás alapján. Az élet sajnos gyakran igazságtalan, a boldogságot leginkább megérdemlő embereknek sokszor egy csepp sem jut belőle.

Sok férfi/nő az ilyen csalódás-sorozatok hatására szokott stílust váltani, ezért van olyan nagy számú kihasználós példány ma már mindkét nemből. Egyszerűen rájönnek, hogy nem érdemes érzelmesnek lenni, mert szinte biztos, hogy koppanni fognak előbb vagy utóbb. Ezért fogy rohamosan a normális emberek száma. Rajtad áll a döntés, hogy tovább gyarapítod-e ezt a már így is elég nagy tábort, vagy próbálsz továbbra is reménykedni, bízni, hátha megtalálod a számodra megfelelőt. Én ez utóbbit javasolnám, értékes ember lehetsz, az már eleve hatalmas erényed, hogy normálisnak tűnő pasikkal ismerkedtél. Kitartás, tényleg nehéz ilyen helyzetben jó tanáccsal szolgálni. 34F

2017. febr. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!