Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak ki a nők?
lassan úgy érzem magam mint egy naiv kis liba, pedig férfi vagyok. általában csak laza kapcsolatra, esetleg csak szexre kellek a nőknek.
persze gondolhatjátok, hogy férfi vagyok örüljek neki, de ez olyan szinten aláásta az önbecsülésemet, hogy az hihetetlen.
ne mondjátok hogy ismerkedjek rendes lányokkal, mert már volt ilyen is köztük.
kezdem azt hinni, hogy nem vagyok szerethető, vagy felvállalható... és nagyon megalázó egy idő után hogy csak arra kellek.
24f
szerintem simán ne keseredj el.
(ugye milyen rossz érzés "nőnek lenni"? :P)
szóval ne gondolkodj azon, h nem vagy szerethető, ez hülyeség. persze ha elviselhetetlen a jellemed, akkor lehetséges, de azt azért csak tudod, h milyen tulajdonságaid vannak, nem?
tudom, hogy milyen tulajdonságaim vannak. nem szeretek szerepelni, átlagosabb "szürkeegér" vagyok.
és úgy érzem ezért nem tudnak úgy szeretni, ezért felejtenek el hamar, csak akkor jutok eszükbe ha beszélgetni vagy szexelni akarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!