Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak rúzst, szájfényt a nök?
Figyelt kérdés
Ennek mi a jelentösége, pláne ha nem valami lila vagy piros, hanem alig van színe, vagy csak csillog2015. okt. 2. 15:21
1/8 anonim válasza:
VOnzóbb, feltűnőbb tőle az ember lánya, ha jól csinálja akkor kiemeli az előnyös vonásait.
2/8 anonim válasza:
Én pl. azért is szoktam, ha kicsit ki van sebesedve, pl. a hideg miatt, a rúzs segít gyógyítani a sebet, és elrejti.
3/8 anonim válasza:
Te sem érezhettél még szájfény-rúzs ízt...rettentően imádom férfiként.
5/8 anonim válasza:
Ezt mondjuk én is megkérdezném. Számomra a legtöbb rúzs undorítóan néz ki. Teljesen elveszlik a természetesség.
6/8 anonim válasza:
A rúzs használata az ókori főniciai prostiktól ered. Pirosra festették a szåjukat, hogy jobban hasonlítson a női nemi szervre, de valójában azt akarták sugallni vele hogy nagyon jók az orális szexben. Ezt a szokást átvették a rómaiak, majd a kereszténység térhódításával elterjedt mindenhol. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem a smink önkifejezés, művészet, szeretem, hogy alkothatok az arcomon. Plusz a szájszínű rúzs nekem pl. azért jó sima futkározós napokon, mert nagyon ki tud sápadni a szám, és akkor is betegnek néznek, ha makkegészséges vagyok... ekkor inkább felkenek egy természetes rúzst, az sokkal egészségesebbnek. üdébbnek mutat.
8/8 anonim válasza:
én is csak magam miatt rúzsozok, mert imádom :)
de én szájszínűt csak akkor szoktam ha lila ruhában vagyok mert lila rúzsom nincs és nem is szeretnék, meg ha randira megyek, akkor nem látszik ha elkenődik meg akkor nincs akadálya a csóknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!