Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, a mai világban ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a mai világban ez a fizetés rossznak számít?

Figyelt kérdés
Kicsivel többet keresek, mint 400 ezer forint, természetesen nettóban. Van még olyan nő, aki ilyen fizetés mellett szóba állna velem, vagy most már csak az elutasítás fog jönni mindig? A válaszokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 19. 20:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a kérdést tedd fel az "üzlet és pénzügyek", azon belül pedig a "karrier, fizetés" altémában.

A fizetésed - különösen ha fiatal vagy - jónak számít ez a fizu, de ha egy nő valóban a pénzt keresi benned, nem fogja megtalálni.

2017. ápr. 19. 21:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas vagy kérdező,és te sem tudsz rájönni hogy miért nem kellesz a nőknek.
2017. ápr. 19. 22:48
 23/25 anonim ***** válasza:
szerintem kezeltesd magad
2017. ápr. 19. 23:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, valóban a magyarok többsége 400 ezer körül keres.

A baj csak az hogy nagyon sokan kb az "egy nullával kevesebbnek a kétszeresét" találják csak meg... Jobb esetben a 400 negyedét. Aki a felét is az meg már király!

2017. ápr. 19. 23:31
 25/25 anonim ***** válasza:

Szegénykém, elutasítottak?

Nekem bőven elég lenne, ha ennek csak a felét költenéd egészben rám, boldogan élhetnénk 😂😂😂

2017. ápr. 20. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!