Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, a mai világban ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a mai világban ez a fizetés rossznak számít?

Figyelt kérdés
Kicsivel többet keresek, mint 400 ezer forint, természetesen nettóban. Van még olyan nő, aki ilyen fizetés mellett szóba állna velem, vagy most már csak az elutasítás fog jönni mindig? A válaszokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 19. 20:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy olyan nőt keress, akit nem a fizetésed érdekel?

Nem mondom, hogy egyáltalán nem lényeges dolog, de nem elsődleges párválasztásnál.Én nem is kérkednék ezzel ismerkedéskor.Ha már együtt vagytok és eljön az ideje,akkor persze el lehet mondani és el is kell.

De ne ezzel nyiss ismerkedéskor, mert senkit nem érdekel, ne ez alapján próbálj csajozni.

A 400 ezer körüli nettó egyébként nagyon jónak számít Magyarországon(főleg a keleti országrészben).

Ha folyamatosan elutasítanak, az más miatt lehet, akadj le erről a fizetés dologról és próbálj magadon változtatni, valami biztos lehet, ami miatt sorozatban elutasítanak

2017. ápr. 19. 20:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is biztos hogy azonnal lelépnék ha ezzel kezdenéd. Szánalom. De biztos van sok pénzéhes kis 3.14csa, aki ezért azonnal szétteszi a lábát
2017. ápr. 19. 20:36
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

"De biztos van sok pénzéhes kis 3.14csa, aki ezért azonnal szétteszi a lábát"

elég jól keresek, és ha elmondom, hogy hol dolgozom, akkor az emberek többsége is leveszi ezt.

ennek ellenére eszméletlen mennyiségű randiból mindösszesen egyetlen egyszer találkoztam olyan "háromtizennégyessel", amelyiket levette a lábáról a $, és látszott, hogy ez nagyon imponál neki.

Komolyan, ez is egy legenda, hogy mennyi csak a pénzre bukó nő van, ha kicsit is az operátor-műkörmös réteg felett randizol, akkor már nagyítóval kell keresni ilyen nőket.

2017. ápr. 19. 20:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100000-től fölfelé már jó, amúgy ismerkedéskor nem fog érdekelni a pénzed; a személyiséged vagy a kinézeted /ez a kettő egyben fog megfogni. Inkább ez a kettő egyben; A személyiséged valamennyire kikövetkeztethető a szemedből.
2017. ápr. 19. 20:41
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, én randiztam meg ismerkedtem egy pár pasassal, pl. szórakozóhelyen, de SOHA, írd és mondd SOHA nem került szóba, hogy mennyit keresünk.

Körbe is röhögném, ha valaki ezzel vagánykodna.

2017. ápr. 19. 20:42
 16/25 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, hogy ez nem vagánykodás. Inkább szégyellem, mert nevetséges összeg, szerintem, de sajnos ez a magyar realitás.
2017. ápr. 19. 20:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Álszerény vagy, most már értem a választ.

Nevetséges? Pesten a legtöbb ember örül, hogyha 150-et megkeres....

2017. ápr. 19. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Te is tudod szerintem, hogy 80 ezer körül van a minimálbér és sok helyen ennél többet nem adnak.

Egyetemet végzett, értelmiségi, tényleg hasznos diplomával rendelkezőknek is kiszúrják a szemüket 150-200-al. Te is tudod, hogy a 400 jónak számít.

Annyi, hogy van veled valami bibi és könnyebb a pénzre fogni, mint megtalálni az igazi okot.

A fizetésről amúgy nem szokás beszélni, főleg nem ismerkedéskor.

2017. ápr. 19. 21:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Légyszi, írj még ki pár tök hasonló kérdést. Vagy állj neki élni az életed.
2017. ápr. 19. 21:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Bónusz nincs, vagy legalább valami extra juttatás?
2017. ápr. 19. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!