Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a társas magány vagy a "sima" magány az elviselhetőbb? A két rossz közül melyikre voksoltok, ha választani kéne?
Figyelt kérdés
Inkább a magány mardosson vagy a társas magány kínozzon? Egyedül lenni jobb, úgy, hogy a szívünkben nincsen épp senki, viszont pont emiatt vagyunk magunk alatt(legalábbis olykor nagyon kínzó tud lenni) - vagy egy olyan kapcsolatban, ahol egyedül érezzük magunkat?
Szerintetek hosszabb távon melyik teszi jobban tönkre az embert, ill. az egészséget? A társas magányról szóló kapcsolatba vissza lehet még hozni a tüzet, a szeretetet, vagy ha már egy ideje ez fennáll, akkor szakítani kell mindenképpen?
Persze, mindkettő nagyon cudar érzés, de ha már választani kell, melyikre szavaztok? A vacakra vagy a rosszra?:)
2017. ápr. 18. 10:14
11/14 anonim válasza:
Nyilván aki azt írja, a sima, az tapasztalatból írja. Én is azért váltam el, mert nem bírtam évekig a társas magányt, a nagy semmit. Sokkal jobb így. Aki meg rossz kapcsolatban sínylődik,az úgy gondolja, jobb a párjával mint egyedül. Ennyi.
12/14 anonim válasza:
Egyedullet,ami nem egyenlo a magannyal.Dontes kerdese.
13/14 anonim válasza:
A sima magány nekem 100x jobb volt! 19L
14/14 anonim válasza:
A magányos magány jobb. Akkor csak magamat kell elviselni, míg a másik verzióban a másikat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!