Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi férfiak vagyunk leginkább a hibásak hogy ilyenek a mai nők?
Mai nő átlagának egoja az egekben van. Elvárások vannak de tenni érte sok mindent nem akarnak. Nagyon sokszor tapasztalom azt hogy az elvárásokat sorolják de ők semmit nem adnak cserébe, unalmasak, alig beszélgetnek, semmi humor, még kedvességet sem érzek részükről. Egyedül a két lába közötti lyukat tudja adni egy férfinak.
Szerintem mi férfiak tettük ilyenné a nőket azzal hogy bármit megtennénk egy lyukért.
Társkeresőn egy cdumyébb
....csúnyább nő is több száz levelet kap, sok pasi lohol a nők után és mindent megtenne értük stb.
Bocsi vége lemaradt
Igazából nincs ezzel probléma. Sorolja csak az elvárásait, neked egyiknek sem KELL megfelelned.
Éld az életed úgy ahogy neked tetszik és vagy lesz valami vagy nem.
Nem tudom mi az oka, csak azt, hogy ezt a problémát a két nemnek együtt van lehetősége megoldani, de hajlandóság sajnos nincs rá. Azt hiszem én befejeztem a nőkkel, csinálom csak amit ők, visszaverem a fényt, nem hagyom magam éhen halni, aztán majd szól valaki aztán majd szól valaki, ha akar valamit.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!