Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél leginkább csak a müvelt, diplomás férfiak jöhetnek szóba?
van egy haverom, Neki van referenciája, diplomája, úgy is Irt hogy ezt kiemelte, és a Nők lányok egyből, válaszoltak neki.
Kérdezem tényleg ennyit számit, hogy egy ilyen ember sikeresebb lenne ?. s a szerint válogatjátok meg hogy mennyire képzett ?
Nekem nincs diplomám, csak okj szakkal kell beérnem, sajnos vannak szociális elmaradásaim is,figyelem zavarból adódóan, hiányosságaim, amit nem sikerült beépiteni, müveletlennek érzem magam.
De e mellé társul egy normális, értelmes,komoly, megértő emberi tulajdonság is.
Persze a Hátrányokon próbálok változtatni, amint albérletbe költözöm egyedül, adok egy esélyt magamnak hogy fejlődjek, kihozzam magamból a maximumot emberi oldalról. Kérdés az h van e értelme ? Mindenképp tanult kell hogy legyen a férfi ? Sokszor olvasni hogy egyes nőknek elárt hogy a férfi legyen talpraesett intelligens és ne legyen alul képzett, na meg akikkel a jövőt lehet tervezni.
Ha ez igy van, akkor egyszerübb feladnom a pár keresést, mert sose fogom megütni azt a mércét ?
NEM!
A nőknek csak a PÉNZES férfiak jöhetnek szóba!!!
Általában a vizuális ingerekre adnak - jó öltözött, márkás cuccokban jár, márkás kocsija van, ismert (elég, ha a baráti körben jól cseng a neve), stb, stb. A mai fiatalok már előre látóak, így a haverod a "potenciálisan pénzes pasik" kategóriáját erősítti.
Tedd azt amit a nők tesznek egy társkereső oldalon - HAZUDJ EGY KICSIT MAGADRÓL.
Nem hinném, hogy így van. Sok diplomás pasi sem tud boldogulni. Sokszor egy érettségivel sem rendelkező gizda csávó körül rajzanak a nők.
Szerintem egy adott nő azzal a csávóval fog elmenni, akit ő férfinak tart. Ha a nő fejében a férfiassághoz diploma is kell, akkor lehetséges hogy nála a diplomás csávók jöhetnek szóba. De te ettől nem egyáltalán nem vagy elveszve.
Fontos, hogy továbbra is képezd magad és dolgozz a műveltségeden. Mindenképpen javaslom, hogy tanulj meg gépírni és figyelj a jól megfogalmazott, lehetőleg helyes írásra. Ha kell, küldés előtt olvasd el mit írtál és javítsd ki. Sok nő sem hajlandó ezeket megtenni, engem pl nagyon zavar ha egy nővel beszélgetek és nem világos a fogalmazásmódja.
Attól, hogy okjd van még lehetsz művelt. Legyél sikeres a szakmádban, lelkesedj. Javaslom hogy mindenképpen beszélj legalább 1 idegen nyelvet, pl az angolt ha mást nem. Ha nem vagy jó benne, akkor is próbálkozz, képezd magad. Adj magadra, olvass könyveket, irodalmat, szépirodalmat. Keress hobbikat amik érdekelnek és amikért lelkesedni tudsz.
Ettől még lehet hogy bunkó növel fogsz találkozni aki nagyon durván megaláz, de próbáld nem magadra venni. Olyan nővel is találkozhatsz, aki udvarias lesz, de nem kellesz neki. És lehet találkozol egy olyan nővel, aki értékelni fog.
Igen, sajnos azt kell mondjam a diplomás nők többsége talán minimum diplomás pasit akar magának. De mindig lehetnek kivételek. Lehet hogy egy okjs pasiként valakinek olyan személyisége van, hogy egy diplomás nő számára is szóba jöhet.
Nálam nem alapkitétel a diploma, de alapvetően velük találom meg jobban a hangot, lévén én is diplomás vagyok, és egy diplomás nagyobb eséllyel tájékozott, intelligens, művelt. Na, az nálam az alap. Hogy ne legye frusztrált, ha nemcsak a munkáról, a vacsoráról meg a focimeccsről szeretnék vele beszélni, hogy nemcsak kívülről látott színházat életében, hogy értsen egy-egy alapműveltségbe beletartozó dologra tett utalást, hogy olvasott legyen, hogy ne legyen ciki vele megjelenni társaságban.
Egyébként sztem nem minden nő várja el a diplomát, kb. csak a diplomások egy része, de ők jogosan, mert tudják ugyanazt nyújtani, amit elvárnak.
Ha a nő sem diplomás, akkor van esélyed. De Neked még az alapvető helyesírási szabályok sem mennek, innentől fogva inkább egy tanulatlan nővel kezdj.
Nekem alap, mert ezzel jár, hogy ő is fejlődni akar, vannak céljai, képzi magát.
Nálam a diploma egyáltalán nem feltétel, nagyjából ugyanolyan arányban vannak intelligens és sötét ismerőseim diplomás/egyetemista, és szakmunkás körökből.
Sok egyetemi csoporttársam olyan tudatlan tuskó, és mellé még nagyképű is, hogy az agyam eldobom tőlük.. A szakmunkás párom meg tök értelmes, hajlandó művelődni, tájékozott, el lehet beszélgetni vele mindenről, és ha valamihez nem ért, akkor abban a témában nem okoskodik nagyképűen. Igen, van amiben nem olyan okos, mint én. És? Vannak dolgok, amikben meg ő jobb nálam fényévekkel.
Talpraesett és intelligens. Ez a kettő mindig elvárás volt részemről, viszont egyiket se garantálja a diploma, illetve a diploma hiánya nem jelenti ezen tulajdonságok hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!