Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy férfi alacsony?
"Nekem őszintén eszembe sem jutott, hogy ez a fiúknak/férfiaknak probléma, amíg meg nem láttam itt ezeket a kérdéseket."
persze, mert nem téged érint.
168 cm vagyok..mindig volt barátnőm -tőlem alacsonyabb, velem egy magasságú és tőlem magasabb is - pár egy éjszakás kalandom diszkóba felszedtem és még aznap vidámság :-) voltam többször vőlegény is...most pedig házas vagyok..a feleségem velem egy magas, de mivel magassarkúba tolja így nyilván 2-5cm-rel magasabb a tisztelt publikum előtt.
Soha nem érdekelt a magasságom!!!!!! Mivel ezen nem lehet változtatni akkor meg minek rajta siránkozni? Te se tedd mester! :-)
Szia #42,
örülök, hogy ugyanezt mondod! Én 165 vagyok, és bár egyéjszakásokban nem volt részem, de amúgy hasonlóan vagyok, mint te. (#14 voltam)
Nem negatív mondatnak szántam, csak csodálkoztam egyet... :)
Embere válogatja. Engem csak akkor zavar, ha nálam (170) alacsonyabb vagy látványosan gyengébb. Ez nem az alacsony srácok lehúzásáról szól, de nekem az illúzióromboló, ha nem érzem magam "kis nőnek" mellette. Nem vagyok egy tonna donna, de a magasságomról nem tehetek. :(
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!