Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek vannak előítéleteitek egy 3 gyerekes egyedülálló nővel szemben? Kikezdenél vele? Vagy csak mert vannak gyerekei szóba sem jöhet?
Te Dolgozo, aztán meddig leszel te dogozó? 😂
A nyögdíjadat ki termeli ki, ha vén trotty leszel?
Most azé' adózol, h mutter meg tudjon élni valahogy időskorában is, nem gond? Most te dogozol, 30 év múlva meg az a gyermek, akitől sajnálod az adód. Gyökér vagy fiam, szinte világítasz a sötétben. 😂😎
Ket gyerekkel ismerkedtem anno ...
A legtobb pasi nem zarkozott el ha megtudtak sot sok esetben pluszkent hozztak fel.
Vegul lett parom es ra nem sokkal kozos gyerek is.
De nem ugy alakult sajnos a parom autobalesetben meghalt
Igy egydeul maradtam 3 gyerekkel...
43 evesen gondoltam eselyem sincsen parkapcsolatra plane h a legkisebb meg csak 6 eves ..
Szamomra is megdobbento volt h volt aki udvarolt es komoly kapcsolatott szeretet volna. Probaltam a gyerekekkel elriasztani de nem sikerult. Kitartott!
Most egyutt vagyok immar 3 eve boldogan egy nalam 13 evvel fiatalbb pasival. Kozos gyermek nem lesz. Se o se en nem akarunk. A gyerekeim elfogadjak teljesen. Hihetetlen de megis minden nap szembesulok vele h engem akar igy ahogy vagyok!
Szoval en nem adnam fel mert ki tudja de sikerulhet !
Azt szerintem senki nem mondja, hogy nem sikerülhet.
Szinte biztos, hogy fog partnert találni, annyi, hogy kevesebb közül válogathat.
Én is ismerek rengeteg olyan férfit, akik kalandoztak, aztán sajátot már nem akartak, viszont pár már jó lett volna.
Összeálltak egy gyerekes nővel, aztán helló, boldogok együtt, nem kényszer kapcsolat.
Vajon miért? Ilyen kapcsolatban, csak második lehetsz. Te neked kell alkalmazkodni gyerekekhez. Gyerekektől függ, mikor lesz szabad perced a hogy pároddal legyél. Majdnem egész napod gyerekre megy el, tehát nővel nem is tudsz. Pénzzel is spórolni kell, mert ugye gyerekekre is költeni kell. Gyerek meg is gyülöl, mert csak egy "gonosz" ember vagy aki igazi apuka helyét elfoglalta. Gyerek idősebb korában nem fog szót fogadni és vissza felesel. Mert "Nem vagy az igazi apám!"
Ezek után, nem jönnék össze egy gyerekes nővel. Nem fogom más kölykét nevelni. Főleg még 3 gyerekek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!