Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek vannak előítél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek vannak előítéleteitek egy 3 gyerekes egyedülálló nővel szemben? Kikezdenél vele? Vagy csak mert vannak gyerekei szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 05:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

Ágnyeszka megsértődtél ? :)

Örülök hogy minden 3 gyerekes nőnél, van hatalmas jövedelem, egy nyaralást ha be akarunk tervezni a gyerek miatti 2-400e ft os felárat lazán előkapja, örülök hogyha a férfivel ösze akar költözni akkor lazán mondhatja a férfinak hogy add ki a kecódat mert nézd itt van a 3-4 szobás lakásom ide költözöl a lakásod kiadásából meg kijön minden plusz költség.

Szóval aha, persze, van gyerekem, tudom mivel jár, annyira nem tudok számolni hogy ezeket lazán megoldom hogy legyen otthonunk, de mivel baráti társaságban pont most divat hogy mindenki szétmegy, pont egy jó barátom jött össze egy jól kereső 3 gyerekes anyával, jelenleg csak a saját háza hogy a 3 gyerekkel legyen helyük annak az átalakítása elvitt egy 15 millióst, érdekes az anya hiába beszél több nyelven okos, valahogy neki éppen nem volt ennyi pénze, valahogy éppen ha 4en akartak menni kellett egy nagyobb autó, valahogy pontosan úgy jött ki hogy a srác a párjával akar menni nyaralni és pont nem volt meg a 3 gyerek felára a nőnek így valahogy ő fogja mégis fizetni. És igazán még az ismerkedés fázisában se igazán lehetnek kettesben mert ott vannak a gyerekek.

Nincs ezzel gond, látod, van aki a nyakába veszi ezeket, csak ne akard megmagyarázni azt, hogy nem így van.

Tudom én is hogy éltem a gyerekek előtt, tudom hogy élek most.. Nem bánom mert szeretem imádom őket, de ha az ismerkedés úgy szólna hogy ok ismerkedünk, nem megyünk kettesben nyaralni sehova akkor csak akkor választanám ezt, ha nem lenne más.

És nézd meg a hozzászólókat, érdekes ők is így gondolják.

Meglepő mi ? :)

2017. ápr. 16. 08:58
 12/31 anonim ***** válasza:
22%
Mas hulyegyereket elviselni passzolnek
2017. ápr. 16. 08:59
 13/31 anonim ***** válasza:
44%
A volt férj 90%-ban nem fogja a fele fizetését odaadni, vagy eltűnik a ködös albionban ,vagy minimálbérre bejelentve vagy bejelentés nélkül dolgozik. Szóval az eltartás biztos hogy egyből téma lesz. No meg 1 gyereket még csak-csak meg lehet szelídíteni ,de 3-at? Biztos hogy egy vagy több nyíltan ellenséges lesz az új apapótlékkal szemben, és kevés olyan jó nő van (3gyerek után mondjuk csapzott tehénné válik 90%-uk) akiért ezt érdemes vállalni. Csak a nagyon nekikeseredettek vállalják ezt be,vagy azok akik mondjuk egyedül nevelnek még 2-3 sajátot és kb hasonlóan esélytelenek a piacon.
2017. ápr. 16. 09:03
 14/31 Lazy Lover ***** válasza:
28%
Kizárt dolog
2017. ápr. 16. 09:03
 15/31 anonim ***** válasza:
62%

Az igazság az, h az itt írók többsége nem látott még gyermeket közelről.

A legtöbbnek még nincs.

Ezért írtam.

Mind anyagilag, mind szabadidőben sokszor jobban áll egy elvált anya.

Randi, nyaralás kettesben? Vannak nagyszülők mind anya, mind apa oldalról. Illetve nem elhanyagolható a vérszerinti apuka sem!

Sokan írják más kölkét nem nevelnék. Nem is kell, nem meghalt az apuka, hanem kicsit messzebb lakik...

Nem sértődtem meg. :) Mire?

A másik: van egy kedves ismerősöm, már 38 elmúlt, se gyereke, se kapcsolata nem volt. Tőlem kért tanácsot, panaszkodott, h így fog elpusztulni. Teljesen elzárkózott a gyermekes nőktől. Aztán így mondtam, de mit akar? Ennyi idősen a legtőbb nőnek van gyereke, stb.

Rá fél évre összejött egy két gyermekes anyukával. Odaköltözött a családi házukba, eltelt 5 év. Boldog, kiegyensúlyozott. Van családja! Most várják a közös kisbabájukat. :)

Mesélte, ha akkor nem rugdosom kicsit más irányba, ott száradt vklna meg a panelban anyukájával együtt.

No, ezért szóltam hozzá. 😊

2017. ápr. 16. 09:18
 16/31 anonim ***** válasza:
8-as: nem gyerekes, hanem gyerekkel rendelkező
2017. ápr. 16. 09:19
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

3 gyerekesnek hol van ideje? Az egész élete,minden napja egy folyamatos logisztikázás ,hogy éppen melyik pulyát kell hová lerakni ,melyik iskolába óviba szakkörbe, aztán összeszedni, de közben a másikat is útba ejteni ,meg a 3. beteg ,azt orvoshoz vinni stb.Este 10 kor bedől az ágyba mint akit agyonvertek. Kb idegbaj az egész. Aztán a nagyszülők is csak a mesében jóságosak, a valóságban sokszor ellenségesek,betegek , vagy 200km-re laknak .

A fater meg detto, vagy ölre megy az új pótapukával mert az hogy meri az ő gyerekét nevelni ,mivel egy eszeveszett vadállat a fater,(mondjuk ezért váltak el) vagy pont beleszarik az egészbe és nem segít semmit. Ezek mennek a valóságban.

2017. ápr. 16. 09:28
 18/31 Lazy Lover ***** válasza:
43%
17 egyet értek
2017. ápr. 16. 09:31
 19/31 anonim ***** válasza:
88%

Én 23 évesen egy gyerekkel nem kellettem senkinek, és nem feltétlenül a kicsi miatt. Imádták, csodálták, az udvarlóim de ennyiben maradt. Mikor évek múlva jelentősen feljavult az életszínvonalunk, akkor kapadoztak volna utánam, de akkor már én zárkóztam el.

Azt tapasztaltam, hogy ahol volt plusz háttere a nőnek, nagy lakás, jó autó, módos szülők, vagy egyéb anyagi előnyök ott kevésbé számított van-e gyerek vagy esetleg több gyerek is van. Ismerek is ilyen 3 gyerekes sikersztorit.

Összegezve, nem maga a gyerek a fő akadály szinte seholsem, hanem a vele járó anyagi terhek, ami természetesen felvet egy rakás mentális problémát is.

2017. ápr. 16. 09:40
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

Jókat írsz 17-es. Igen, minden oldalról meg kell nézni a dolgokat, és bizony a negatívumokat is!Valóban nem minden 3 gyermekes anyuka jó úgymond, de nem szabad teljesen elzárkózni, mert vannak gyermekei.

Vannak nagyon normális körülmények között elő elvált anyukák.

Nem szabad egyből előítélettel tekinteni, erre szeretném csak felhívni a figyelmet.

2017. ápr. 16. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!