Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek nem kell már a mai világban egy komoly társ aki őszintén dolgozik naponta a kapcsolatáért azért hogy haladjanak?
Rosszat fogtál ki. Megesik.
Talán nőként nehezebb normális férfit találni, mint férfiként normális nőt.
Sokan igénytelenek, nem csak személyes dolgokra gondolok hanem például a köznyezetét nem tartja rendben, leszarja a dolgokat, mint írtad hazemegy és már pattintja a sört...
De (nem azért hogy magam fényezzem) én például nőket megszégyenítő módon szeretem a rendet a tisztaságot. Sosem az volt hogy hazamegyek és ledöglök, hanem mindig volt valami a ház körül teendő. Nem voltam rest elvégezni.
Fontosnak tartom azt hogy mint írod haladjon a kapcsolat. Adok - kapok, kompromisszumok.... Ha valami nem tettszik a páromnak, próbálok rajta változtatni, nekem nem tettszik valami cserébe elvárom ő is próbáljon változtatni.....összecsiszolódás ugye....
De ha ez egyoldalú akkor nem fog menni a kapcsolat.
Nálam pont ezért nem ment, exfeleségem lusta, trehány, kompromisszumokra nem képes nő volt, csak elvárásokkal....
Egy idő után belefáradtam, elváltam.
Viszont ez ritka, de biztos vannak még ilyen férfiak rajtam kívül. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!