Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki a tapasztalataira alapozza, hogy borzalmas a huszonéves női felhozatal?
Az oldal rendszeres olvasói jól ismerhetik a jelenséget, hogy a két párkapcsolatos kategória tele van frusztrált kérdésekkel, de főleg a felnőtt. Ezek alatt aktívan szokott kommentelni a két tábor: akik alátámasztják a kérdezőt (minden nő csak a pénzre megy, csak a kigyúrtak, alfahímek stb. találhatnak társat), és akik cáfolják.
Megfigyeltem, hogy az utóbbi csoport sokkal gyakrabban hoz fel személyes példát egy ismerősről, vagy akár a saját életéből, ahol részletesen leírják, hogy alacsonyként, átlagos keresettel, becsületes férfiként is egyszerű szép barátnőt találni, ha megfelelően áll hozzá az ember. Nyilván egy anonim oldalon bármit lehet írni, de induljunk ki abból, hogy az, hogy ez az oldal több személyes tapasztalattal van alátámasztva, azért mégiscsak jelent valamit. Lehet arra következtetni, hogy ez a való életben is így működik.
Ezeket a kérdéseket olvasva döbbenten láttam, hogy a legtöbb kommentelő csak úgy elsuhan amellett a tény mellett, hogy a legtöbb frusztrált felhasználónak szinte SEMMILYEN tapasztalata nincs a nőkkel, és itt most nem feltétlen szexuális dolgokra gondolok. Beszélgetés, lelkizés, közös programok, de még akár lánybarátság szintjén sem. Véleményt formálnak egy olyan dologról, jelenségről, amiben egyáltalán nem érintettek. Én is okoskodhatnék a gázszerelésről, vagy a burkolásról, hogy tiltsák be ezt a bojlert, vagy azt a szigetelőt, mert "szar", de nem értek hozzá egyáltalán. (Az érvelés is részükről kb. ilyen színvonalú szokott lenni.)
Viszont úgy gondolom, frusztrált kisfiúk ide vagy oda, ha tényleg ilyen borzalmasak a nők, akkor azt olyanok tudják alátámasztani, akik benne vannak az ismerkedésben. Ha tényleg pénzéhesek, lenézőek, felszínesek, kigyúrt alfahímre vágynak stb., az azért feltűnik egy idő után. Ezért olyan férfiak válaszát várom, akik legalább:
- 8-10 lánybarátjukkal beszéltek aktívan az elmúlt években
- 10 nővel voltak
- 25-30 nővel találkoztak ismerkedés céljából
- egy olyan kapcsolatban voltak, vagy vannak, ami tovább tartott két évnél.
Előny, ha a huszonéves korosztályból kerültek ki a lányok, mert többségében őket éri a kritika, de igazából a kor nem olyan fontos.
A lényeg tehát az, hogy tapasztalt férfiak írjanak arról, mekkora mértékben tapasztalták ezt a jelenséget, amit itt állítanak néhányan. Rám is igazak a feltételek, később leírom a saját tapasztalataimat is.
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/F
Változásra, fejlődése, sportra annak a férfinak is szüksége van, aki épp nem szeretne társat maga mellé. Ha mindezt azért teszed, hogy barátnőd legyen, az elég instabil lélekre vall. Ha ezen felül nem tudsz mást nyújtani, az pedig szegényes belsőre.
Abban igazat adok a #36-osnak, hogy az intelligencia és a tisztelettudó viselkedés hiánya jóval nagyobb "népbetegség" a nőknél, mint az igénytelenség. Én is úgy gondolom, hogy többet energiát kellene a lélek fejlesztésébe fektetni, mint a külső adottságokéba.
Garth, jelentettelek, kérlek ne folytasd, mert ezt az accountodat is törlik.
Érdekes irányba ment el a vita...
"Borotváljuk a lábunkat-hónaljunkat-intim részeinket (sokan csak azért, mert elvárás, de amúgy neki jó lenne természetesen is), csinosan és divatosan öltözünk fel, igyekszünk kedvesek lenni akkor is amikor éppen megjön és baromira sírni tudnánk a fájdalomtól, sportolunk hogy jó testünk legyen, sminkelünk, minden reggel megcsináljuk a hajunkat és a többi..."
Ezek közül szerintem max. a sportolást lehet fejlődés/fejlesztésnek nevezni. A többi csak külső-manipuláció.
"a nő aki nem festi a körmét már igénytelen"
Én ilyet biztosan soha nem mondtam :D Nem is mondanék, nekem nem jön be a festett köröm. Szóval ízlések, ugye. :)
Ja, értem, szóval a különálló ízlés csak a férfiak jellemzője, a nőknek hajszál pontosan ugyanazok a tulajdonságok jönnek be, világos :D
Nem akartam én itt vitát generálni, szimplán csak azzal van bajom, hogy minden nő ugyanolyan rossznak van kikiáltva, és hogy állítólag nekünk semmit nem kell csinálnunk, ölünkbe hullik a kapcsolat. Ez nem így van, és nem is kívánom, hogy így legyen. Ami az ember ölébe hullik, azt nem becsüljük.
Szerintem fontos, hogy a felek hasonlóak legyenek személyiségileg, és hogy vonzódjanak egymáshoz. Nyilván ha intelligens férfival szeretnék kapcsolatot, akkor nem árt, ha én is az vagyok.
Na szóval az alábbi tapasztalatok:
Megismerkedek itt, vagy akárhol egy 2x-es nővel. Huszonévessel, aki nem értené. Főleg most itteniről van szó. Tök értelmes a lány, mindenről el lehet vele dumálni (nyilván egyelőre csak írásban), 40 percig írtok egy levelet egymásnak. Igen ám, de amitől agyfäszt kapni: elmondja, hogy ilyen meg olyan gané a pasija, meg nincs semmi intimitás köztük, nem tudja mit tegyen, sír naponta és társai, DE: elnézi a pasinak, hogy más nőkkel flörtöl, másoknak írogat, ki tudja, talán még kavart is más nőkkel, és ilyet kinyilvánít a nő, hogy: "Amilyen h.ülye vagyok, úgyis megbocsátok neki". Most akkor miről beszélünk? Egyszerűen nevetésgesnek tartom az ilyen nőknek a viselkedését, felfogását, akik egy kalap szar kapcsolatban benne maradnak, miközben tudják jól, hogy mit kéne tenniük, hogy rendbe tegyék az életüket. Ilyen nővel hogyan lehetne komolyan tervezni bármit is, aki hagyja, hogy kihasználják, házi cselédnek tartják, és még csak meg sem dugják, max havonta 1x, mindamellett, hogy totál szolgalélek?
Várj, és ez az értelmesebb huszonéves nők közül való. Akkor milyen lehet az átlag felfogása? Totál kiakadtam ezen.
"Ja, értem, szóval a különálló ízlés csak a férfiak jellemzője, a nőknek hajszál pontosan ugyanazok a tulajdonságok jönnek be, világos :D"
Iróniának szántad, de attól még igaz.
Egy egészséges önbizalommal bíró, helyes értékrendű társ azért a nők ölébe sem hullik csak úgy. Elég szétnézni a válaszok között.
Nem reprezentatív példa, de tegyük fel, hogy nagyjából ennek az ötven válasznak a megfogalmazói hullanak a nők ölébe nap mint nap. Látható, hogy azért nekik sem olyan egyszerű.
Moonlight Runner: ilyen levelezőtársam nekem is volt már, bár kevés, egy-két lányról beszélünk. Nem vagyok az emancipáció lelkes híve, de azért az már a másik véglet, amikor egy nő annak ellenére is benne marad egy kapcsolatban, hogy minden nap sír, elhanyagolják, kihasználják, megalázzák. Létezik ilyen, de ez egy szélsőséges példa, én nem neveznék egy olyan nőt intelligensnek, aki benne marad egy ilyen kapcsolatban, átlagosnak meg végképp nem. A 48-asnak is igaza van, ez a szolgalelkűség férfiakra és nőkre egyaránt jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!