Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki a tapasztalataira alapozza, hogy borzalmas a huszonéves női felhozatal?
Az oldal rendszeres olvasói jól ismerhetik a jelenséget, hogy a két párkapcsolatos kategória tele van frusztrált kérdésekkel, de főleg a felnőtt. Ezek alatt aktívan szokott kommentelni a két tábor: akik alátámasztják a kérdezőt (minden nő csak a pénzre megy, csak a kigyúrtak, alfahímek stb. találhatnak társat), és akik cáfolják.
Megfigyeltem, hogy az utóbbi csoport sokkal gyakrabban hoz fel személyes példát egy ismerősről, vagy akár a saját életéből, ahol részletesen leírják, hogy alacsonyként, átlagos keresettel, becsületes férfiként is egyszerű szép barátnőt találni, ha megfelelően áll hozzá az ember. Nyilván egy anonim oldalon bármit lehet írni, de induljunk ki abból, hogy az, hogy ez az oldal több személyes tapasztalattal van alátámasztva, azért mégiscsak jelent valamit. Lehet arra következtetni, hogy ez a való életben is így működik.
Ezeket a kérdéseket olvasva döbbenten láttam, hogy a legtöbb kommentelő csak úgy elsuhan amellett a tény mellett, hogy a legtöbb frusztrált felhasználónak szinte SEMMILYEN tapasztalata nincs a nőkkel, és itt most nem feltétlen szexuális dolgokra gondolok. Beszélgetés, lelkizés, közös programok, de még akár lánybarátság szintjén sem. Véleményt formálnak egy olyan dologról, jelenségről, amiben egyáltalán nem érintettek. Én is okoskodhatnék a gázszerelésről, vagy a burkolásról, hogy tiltsák be ezt a bojlert, vagy azt a szigetelőt, mert "szar", de nem értek hozzá egyáltalán. (Az érvelés is részükről kb. ilyen színvonalú szokott lenni.)
Viszont úgy gondolom, frusztrált kisfiúk ide vagy oda, ha tényleg ilyen borzalmasak a nők, akkor azt olyanok tudják alátámasztani, akik benne vannak az ismerkedésben. Ha tényleg pénzéhesek, lenézőek, felszínesek, kigyúrt alfahímre vágynak stb., az azért feltűnik egy idő után. Ezért olyan férfiak válaszát várom, akik legalább:
- 8-10 lánybarátjukkal beszéltek aktívan az elmúlt években
- 10 nővel voltak
- 25-30 nővel találkoztak ismerkedés céljából
- egy olyan kapcsolatban voltak, vagy vannak, ami tovább tartott két évnél.
Előny, ha a huszonéves korosztályból kerültek ki a lányok, mert többségében őket éri a kritika, de igazából a kor nem olyan fontos.
A lényeg tehát az, hogy tapasztalt férfiak írjanak arról, mekkora mértékben tapasztalták ezt a jelenséget, amit itt állítanak néhányan. Rám is igazak a feltételek, később leírom a saját tapasztalataimat is.
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/F
Én is lányként szólok hozzá.
Nekem külső alapján lehet valaki szimpi vagy nem, de nem az alapján szeretem meg. A bizonyíték erre az, hogy eddig 4-szer voltam igazán szerelmes, de mindig olyanba, akit amikor először megláttam, azt mondtam magamban, hogy "hát attól sem kell félnem, hogy belé szerelmes leszek".
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen fordítottan működő, de nálam ennyit a külsőről XD XD XD
És gazdagok sem voltak (vagy ha igen, én arról nem tudtam :D ).
"ahelyett hogy inkább elfogadná és kihozná önmagából a legtöbbet"
Az a baj ezzel, hogy sokan sokfélét értenek alatta ;)
Igen. Sok nőt ismerek, sok lány barátom is van, de egyetlen olyan nőről sem tudok, aki szingli és normális. Bár a kritériumaidnak nem felelek meg, mert ronda vagyok.
ha rodna vagy hogyvannak lánybarátaid?nekem még férfi haverom sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!