Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit csinálnátok másképp a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok másképp a helyemben, hogy megváltozzatok? 20

Figyelt kérdés

Tényleg próbálom lekűzdeni ezeket a problémáimat vagy nemtudom minek nevezzem. Arról van szó, hogy nemrég szakítottam a barátnőmmel 3 év után és nyilván szeretnék ismerkedni és van is pár lány aki tetszik. Viszont én sajna olyan vagyok, hogy még akkor is jóformán képtelen vagyok kezdeményezni vagy lépni ha biztosan tudom, hogy bejövök a lánynak. Még akkor sem megy, egyszerűen rám jönnek ezek a kifogások, hogy lehet nem is tetszem neki, most úgy látom rossz kedve van, másképp viselkedik, most mások is látnák stb elég kreatív vagyok ilyen szempontból. De igazából csak félek, hogy visszautasít. A múlt hétvégén is ez volt, együtt táncoltunk és előtte beszélgettünk egy csomót és tett tök egyértelmű utalásokat velem kapcsolatban és amikor olyan volt az alkalom és meg akartam csókolni mégsem tettem, pedig utólag már nagyon bánom, nyilván nem utasított volna el és ezt a kérdést sem írnám ki. De ott akkor bekattan az agyam és azt gondoltam félre értem a jeleit és be fogok égni meg csúnyán visszautasít majd, holott erre nem volt igazán esély.

Mindig ilyen voltam, nagyon sok lányt "rontottam el" már ezzel a gyökérségemmel, mert alapból elég helyes vagyok és csak ennek köszönhetem, hogy voltak már barátnőim no meg esetenként a sok alkoholnak vagy, hogy ők képesek voltak megtenni az első pár lépést. Egyébként nem is vagyok kifejezetten visszahúzódó de egyszerűen nem merek lépni. Szerintem 20-30 lányt már egyértelműen kihagytam emiatt akikkel kábé egy lépés volt csak a távolság. De utólag már hiába vagyok okos. Most nagyon tetszik valaki, aki nem mutat felém különösebb jeleket = nem tudom tetszem-e neki egyáltalán. Így ez nálam 0% esély arra hogy odamegyek hozzá mert mint írtam még akkor is bénázok ha már tök egyértelmű nem hogy még így, hogy rám se hederít különösebben.

Próbálkozom tényleg, direkt sokat is iszok ami azért segít de még ez is kevés... Totál részeg meg nem akarok lenni. Józanul meg nehezebb sokkal. Olvasok könyveket is a témában, folyton ezen gondolkodok, hogy vajon hogyan változhatnék meg. Már nem is érdekel miért lettem ilyen, csak szeretnék megváltozni. Úgy bánt már így is a sok elszalasztott lehetőség és, hogy én vagyok saját magam gátja.

2017. ápr. 13. 12:29
 1/1 anonim ***** válasza:
56%

De kis szimpi vagy :D Tök jó, hogy látod mi a hiba pontosan...pont emiatt nem igazán lehet tanácsot mondani.

Max annyit, hogy tényleg nincs veszteni valód, határozd el, hogy kész vége, az önbizalmad jönni fog, ha párszor mersz próbálkozni. Csak beszélgess többet azzal, ali nagyon tetszik, érezni fogod ha nem elutasítő...a "nagy őt" gáz lenne ilyrn miatt kihagyni, szóval férfi vagy, embereld meg magad, sok pasinak nem adatik meg az, mint te, GYERÜNK, DÖNGESD A MELLKASOD ÉS MONDD, HOGY GRRRR

2017. ápr. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!