Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal egy suliba járok,jó párszor rám szokott nézni így gondoltam bejelölöm.Tudja hogy ki vagyok mármint névről is de nem jelöl vissza. Ezek után nem nagyon merek már nyitni felé mert nem akarom hogy majd mesélje a barátnőinek hogy nézd ez a srác van rám állva,szóval nem akarom lejáratni magam és így inkább nem is keresem már a társaságát úgy gondolom a következő lépés az övé ha lenne kedve ismerkedni. Ti mit gondoltok? 24/F
2017. febr. 20. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem most várjál míg ő lép valamit.
2017. febr. 20. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól gondolod
2017. febr. 20. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom abba bele se gondoltál, hogy pl. nem gyűjt fb-on ismerősöket.

Miért nem mész oda élőben, és szólítod le? Ennyire gyáva vagy? Fb-on bejelölni meg egyébként se nagy szám.

Szóval erről ennyit.

Még mindig az élőben történő dolgok az értékesebbek! Majd ha agyilag is felnősz, akkor megérted ezt.

2017. febr. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!