Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek sokan tisztába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek sokan tisztában a saját testalkatukkal? (pl társkeresőn)

Figyelt kérdés

Elhízott, túlsúlyos, 1 mázsa fölötti emberek írják ki magukról, hogy "kicsikét duci", "pár kg felesleg", "teltkarcsú", "zömök", "majdnem átlagos".... :D

Nekem is volt ilyen társkeresőn. Egy lánynak kis képe volt kirakva, ahogy fekszik az ágyon, normálisnak tűnt. Nem értettem, miért "picit duci" az alkata. Aztán elküldte a képet nagyban. Mintha Lang Györgyi lenyelte volna Falusi Mariannt....

Nem provokálni akarok, de nem értem. Miért kell a testalkattal kapcsolatban ekkorát hazudni? Nem önbecsapás ez?

Pláne, hogy élőben ez úgyis kiderül...

Vagy én gondolom rosszul? Tudom, hogy mindenki szépíteni akarja magát, de ez mégsem olyan dolog, amit dugdosni tud az ember...

2017. ápr. 12. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
igazad van, előző.
2017. ápr. 17. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:
8# Ha te heti 4-5x gyúrsz akkor hogy lehet hogy mégis dagadt vagy?Vagy tésztát gyúrsz? :)
2017. dec. 12. 09:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Én pedig azt veszem észre hogy egyre kevesebb a ducibb nő a társkeresőkön. Százból van kb. 8-10 molett és ebből kell válogatnom egyet aki vonzó. Tehát a vékonyabbak vannak előnybe.
2018. dec. 8. 04:55
 24/24 anonim ***** válasza:
22: Aki gyúr, az izmot növeszt. Nekem akkor mondták, hogy "de jólnézel ki" meg "mennyit fogytál", mikor másfél hónapig betegszabin voltam egy égési sérülés miatt. Pl. imádok biciklizni is, de nem lehet sokat, mert rögtön annyi izmot szedek fel tavasszal, mikor elkezdek mindenhova azzal járni, hogy 2-3 hét után nem jön fel rám a nadrág a combomnál. Nem dagadt vagyok, hanem izmos (combos, faros).
2018. dec. 8. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!