Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek sokan tisztába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek sokan tisztában a saját testalkatukkal? (pl társkeresőn)

Figyelt kérdés

Elhízott, túlsúlyos, 1 mázsa fölötti emberek írják ki magukról, hogy "kicsikét duci", "pár kg felesleg", "teltkarcsú", "zömök", "majdnem átlagos".... :D

Nekem is volt ilyen társkeresőn. Egy lánynak kis képe volt kirakva, ahogy fekszik az ágyon, normálisnak tűnt. Nem értettem, miért "picit duci" az alkata. Aztán elküldte a képet nagyban. Mintha Lang Györgyi lenyelte volna Falusi Mariannt....

Nem provokálni akarok, de nem értem. Miért kell a testalkattal kapcsolatban ekkorát hazudni? Nem önbecsapás ez?

Pláne, hogy élőben ez úgyis kiderül...

Vagy én gondolom rosszul? Tudom, hogy mindenki szépíteni akarja magát, de ez mégsem olyan dolog, amit dugdosni tud az ember...

2017. ápr. 12. 22:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
A net már csak ilyen. Az ember, pillanatok alatt változik a neten. Beszélgettem egy vékony, 18 éves lánnyal. Alig egy hónap múlva kávéztunk és az egy hónap alatt, a 18 éves lányból lett egy 45 éves, kb 120 kilós nő:)
2017. ápr. 13. 07:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt bírom, amikor az ilyenek egyből azzal indítanak, hogy "ne a külső alapján ítélj!". De az persze teljesen természetes, hogy ők hasonló súlyban lévő emberekkel nem ismerkednek, mert nekik azok "nem jönnek be". Felszínesnek titulálják azt, akinek nem jön be a +50 kiló felesleg, de ők nem felszínesek, amiért csak a vékony vagy átlagos emberekre buknak.

Ki érti ezt.... :D

2017. ápr. 13. 08:47
 13/24 A kérdező kommentje:

Kedves 67%-os (7-es)

Milyen tapintat meg érzékenység?

Nekem van empátiám, és tapintatos vagyok, de nem tűröm el a hazugságot. Már pedig egy 120 kilós nőre semmiképp sem mondanám azt, hogy "picit duci". Aki már az elején hülyének néz, hogy biztos nem veszem észre a csalást a profilján, az nem tudom, hogy mit vár. Ha őszintén elmondja, hogy kövér (meg hát látom is), akkor eleve másképp viszonyulok hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy még én vagyok sokszor a szemét, hogy esélyt se adok, amikor világosan leírtam a profilban is, hogy a kövérek sajnos nem jönnek be.

Érdekes módon, ha egy nő visszautasít egy sörhasú bálnát, az nem probléma. De ha egy férfi visszautasít egy kövér nőt, az már tapintatlanság és bunkóság....nem kell a kettős mérce!

2017. ápr. 13. 08:57
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is az ilyenek hazudnak, nem vállalják fel magukat... Innen kezdve meg sem a külső sem a belső nem lehet szimpatikus....

A másik ez a genetika téma...hmm biztos elfogadható a genetikám mert kinézek valahogy.... jjjjjaaaa nem.. Csak éppen 8-9 éve sportolok mert teszek magamért.... Aki erre nem képes igénytelen és lusta... Vannak kirívó esetek ahol tényleg genetika vagy betegség az oka deazértvalljuk be... Ez viszonylag ritka...

2017. ápr. 13. 09:47
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Ha már egy lány odaír olyat ami arra utal hogy felesleg van rajta - akármilyen szépen is fogalmazta meg - azt rögtön lehet kukázni mert biztos hogy a vágóhíd is beszakadna alatta.

A veszélyes az, aki még ezt sem írja le.

2017. ápr. 13. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat: beszélgettem társkeresőn egy lánnyal, a képe alapján aranyos kissé duci volt, úgy tippeltem, hogy 175 magas és kb 80-85 kiló, az még belefért volna. Ahogy beszélgettünk egyszer csak írta, hogy a kép régebben készült, hát mondom jó, én sem vagyok az esetek többségében fotogén ezzel nincs baj. Aztán ahogy tovább beszélgettünk a végén közölte, hogy a kép amit mutatott közel 10 éves. Hát jó ez már intő jel lehetett volna, de tovább beszélgetünk. Személyesen is találkoztunk, ott ért a meglepetés, nem 175 volt hanem alig valamivel több mint 150 és a súlya is közel azonos volt a magasságával.

Eléggé ledöbbentem, mikor megmondtam neki, hogy ez azért eléggé nagy eltérés a profiljához képest akkor kiakadt jelenetet rendezett és elhordott minden felszínes alaknak...

Másik eset egy női ismerősömmel történt, ő is neten ismerkedett a pasi azt írta magáról, hogy kissé elhízott, de jól tartja magát. Mikor találkoztak az ismerősöm meg sem ismerte...

Tehát mind a két oldalon vannak olyanok akik nem a valós dolgokat állítják.

2017. ápr. 13. 10:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Marketing.

Én 80 kiló vagyok férfiként, ami szerintem baromi messze van a kövértől. Mivel ez még határeset, így inkább átlagosnak írom magamat. Tudom, hogy van úgy 10 kiló plusz, viszont itt jön képbe a pszichológia: ha azt látod kiírva valakinél, hogy testes, akkor egy mangalicára gondolsz, de ha azt, hogy átlagos, akkor még ha nem is az, még akkor is becsapod vele az agyadat és te is elhiszed, hogy ő átlagos. Hiszen hát nem kövér a klasszikus értelemben, de nem is vékony. Nem bonyolult ez.

2017. ápr. 13. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Azt kell mondani, amit csajok szoktak: "bocs, de nincs meg a kémia..."
2017. ápr. 13. 11:52
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

Hmm...tapintat. Én meg dohányzom sajnos. Napi szinten igaz nem sokat, 8 +/- 3 szál. Ezt leszámítva nem sok gond van velem és törekszem a jóra. Ennek dacára vagyok hülye(3év egyetem, 2 nyelv, 2 jogsi, most készül a 2. okj), igénytelen/büdös (nem vagyok, odafigyelek erre, hogy másokat ne zavarjon), biztos impotens vagy hamar kifulladok (inkább gyengéd vagyok, de igény szerint szoktam keményebb is lenni órákon keresztül), akarat gyenge (nem éltem standard életet számtalan alkalommal feladhattam volna, de nem tettem, azt mások szokták). Hol van ilyenkor a jó öreg empátia ? Nem muszáj annak lenni, de álszentnek sem.

30/f

2017. ápr. 13. 13:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam én is ezzel a jelenséggel. Noha én sem vagyok pehely súlyú, mert ~95 kg vagyok a 181 centimhez, én mindig őszinte vagyok ezzel kapcsolatban. Mindenkinek fontos a külső, mert ez az, ami elsőre megfog, a belső pedig csak ez után tart meg. Engem taszítanak a kövérek, mert arra emlékeztetnek, hogy milyen voltam 30-40 kg-mal nehezebben.

Vannak bizonyos jelek, amikre figyelek: árulkodó, ha nincs profilkép, vagy csak az arcról, vagy felsőtestről van. Ilyenkor mindig megfigyelem az arc teltségét, vagy a vállak, karok állását, amiből azért kiderül, hogy igaz-e amit a profiljára írt valaki.

Sokszor inkább nem írok olyan lányra, akinél ezeket a jeleket látom, de volt már, hogy a személyes találkozón derült ki és ez nagyon égő, mert ilyenkor úri ember módjára végig csinálom a randit, hisz nem akarom megsérteni azzal hogy ott hagyom. De nem túl élvezetes, mert tudom, hogy ebből már nem lesz semmi.

Merjük felvállalni, hogy kik vagyunk, mert magunkat és embertársainkat is megtiszteljük vele...

28F

2017. ápr. 17. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!