Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális gondolkodás az, ha valaki nem jön össze olyannal, akinek nincs (vagy nem lesz) diplomája?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint tisztelni kell mások igényeit. Ezzel

együtt tisztelni kell az én véleményem is, ami szerint

a papír csak egy papír, attól nem lesz senki jobb vagy

rosszabb ember, ahogy több sem és kevesebb sem.

Ismerek olyan nőt, akiért összeteszem a kezem, hogy isme-

rem, pedig csak 8 általánosa van.

Nincs diplomám, mégis 37 éves koromra a saját területe-

men nemzetközileg keresett vagyok, a saját magam főnöke,

relative normális életvitellel. Soha nem kérdezték meg,

hogy milyen papírjaim vannak (már az üzletfelek), mégis

működik a dolog.

Egyszóval a diploma számomra annyit jelent, hogy eltöl-

tött X évet valahol, ami vagy megérte, vagy nem.

2017. ápr. 12. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha ennek a valakinek kizáró ok, akkor lelke rajta...

Személy szerint nem zárnék ki senkit, csak mert nem diplomás.

2017. ápr. 12. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindenkinek meg vannak a preferanciái és vannak olyan dolgok, amiben nem akar megalkudni magával.

Valaki pl nem akar alacsonyabb férfit, valaki meg nem akar husisabb nőt. Meg van hozzá a joga, hogy eldöntse, kit tud párjául elképzelni. Felesleges ezen háborogni :)

2017. ápr. 12. 22:44
 14/17 Beviz Elek ***** válasza:

Mint már írták, mindenkinek más fontos, úgy csinálja ahogy akarja.

"Ugyanakkor a diplomához automatikusan nem osztanak ÉSZT is. Vannak rá példák az életből. A felnőtt gondolkodás módja diplomásan is lehet esztelen és diploma nélkül is lehet ésszerű céltudatos célravezető tettekkel ."

Én is így gondolom, engem nem érdekel hogy valakinek van-e diplomája.

Az viszont mennyire normális hogy nem jönnék össze olyannal, aki ez alapján méri az embereket?

2017. ápr. 12. 23:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Alapvetően szerintem mindenkinek szíve joga olyan társra vágyni, amilyet ő elképzel. Ezzel együtt szerintem baromság papírhoz kötni az ilyet — mondom ezt úgy, hogy allergiás vagyok a buta emberekre.

Tegyük fel, hogy Mark Zuckerberg szeretne veled ismerkedni. Elutasítanád csak azért, mert nincs diplomája?

2017. ápr. 13. 00:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Ki tudja, mi a normális..? Nekem van diplomám, de még nem volt diplomás párom soha. Fix, hogy nem ettől lesz valaki okos és intelligens.
2017. ápr. 13. 09:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális, mert ez vagy iszonyú korlátolt "gondolkodást" jelent, vagy azt hogy kicsit butuska golddigger, és azt hiszi, hogy a diplomás társ tutira több pénzt hoz (pedig nagyon nem biztos).
2017. ápr. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!