Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Másképp kellene gondolkoznom? 15/f
Azt veszem észre, hogy másképp reagálok az intim témákban mint kortársaim. Természetesen én is "beilleszkedek" de valójában más nézeteket tartok szemelőtt. Míg osztálytársaim/fiú barátaim csak a melleket, fenekeket, szex-lehetőséget & "egy test"-et látnak, én mindig az illető személyiségét.
Például van az osztályban egy elbűvölően csinos, szép lány. Többiek mit látnak benne? Nagy-nagy seggeket, szép kerek melleket... én mit látok? Egy kedves, megbízható remek barátot, ki ráadásul még gyönyörű is.
Amíg ők egyéjszakás kalandokba belekeverednének, szex-kapcsolatokat tartanának fent, addig én úgy gondolom hogy első az ismerkedés, s ha megtalálom az igazit akkor mellette kötelezem le magamat.
Napjaim közben viszont én is bekényszerülök adni a "de jó segge van" stílust.
Melegség? Változzak meg az elfogadott normára?
Legyél a csak személyiségfigyelő,és a "seggfigyelő" réteg között. Arany középút.
Viszont a barátzónát kerüld,ha tényleg akarsz vmit tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!