Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? Másképp kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Másképp kellene gondolkoznom? 15/f

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy másképp reagálok az intim témákban mint kortársaim. Természetesen én is "beilleszkedek" de valójában más nézeteket tartok szemelőtt. Míg osztálytársaim/fiú barátaim csak a melleket, fenekeket, szex-lehetőséget & "egy test"-et látnak, én mindig az illető személyiségét.

Például van az osztályban egy elbűvölően csinos, szép lány. Többiek mit látnak benne? Nagy-nagy seggeket, szép kerek melleket... én mit látok? Egy kedves, megbízható remek barátot, ki ráadásul még gyönyörű is.

Amíg ők egyéjszakás kalandokba belekeverednének, szex-kapcsolatokat tartanának fent, addig én úgy gondolom hogy első az ismerkedés, s ha megtalálom az igazit akkor mellette kötelezem le magamat.

Napjaim közben viszont én is bekényszerülök adni a "de jó segge van" stílust.

Melegség? Változzak meg az elfogadott normára?

2015. ápr. 15. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont a te gondolkodasod az erett szerintem. Eretlenek meg
2015. ápr. 15. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért kényszerülnél rá? Én mindkét stílust leszarom...
2015. ápr. 15. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Legyél a csak személyiségfigyelő,és a "seggfigyelő" réteg között. Arany középút.

Viszont a barátzónát kerüld,ha tényleg akarsz vmit tőle.

2015. ápr. 15. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
A te stílusod a normális. Egy jó néhány lánynak ez jön be inkább.
2015. ápr. 15. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár lenne több ilyen fiú
2015. ápr. 15. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából barát zóna is eléglenne nekem. Úgy vélem nem illünk össze, viszont nagyon rendes megértő ember, kiváló barát:) de megpróbálom komolyabban a dolgot, bár nemhiszem h ilyen idősen lehetne belőle valami (parkapcsolat) :/
2015. ápr. 15. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha magában van, mindenki ilyen, kérdező. De amikor a brancsban beszélgetnek adni kell a nagyfiút, akit nem hatnak meg a szívügyek, mert az olyan papucs-dolog a szemükben.
2015. ápr. 15. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Remélem is hogy az utolsónak (előttem lévőnek) van igaza :)
2015. ápr. 15. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!