Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a nagy férfi konkurencia?
Én értem miről beszélsz. Nekem is több barátnőm van akik kedvesek, okosak, rendesek, de nem próbálkozik náluk senki. Az egyik ilyen (legjobb)barátnőmnek próbáltam is segíteni, elvittem szórakozni, kikapcsolódni, de az lett a vége, hogy őt semmibe véve csak nálam próbálkoztak be a férfiak :/ azóta nem próbálok segíteni, szerintem csak ártok vele :/
23/N
Mert az a csomó egyedülálló nő nem viselkedik egyedülállóként. Ők az a típus, akiről mindenki aki nem ismeri őket azt gondolja, hogy na neki tuti van férje vagy pasija, de lehet, hogy már gyerekei is. Amúgy minden rendben velük, csak semmilyen jelet nem adnak a külvilág fele, hogy ismerkedni szeretnének, illetve érdemes náluk próbálkozni. Szerintem ezért történhetett az, amit a 12-es leírt. Munkahelyen nem ismerkednek (mert házi nyúlra nem lövünk), az idegenektől pedig tartanak, ahogy azt a 4-es szerintem jól leírta. Kb. 30 felett pedig még annyiban is változik a helyzet, hogy a nőknek is kezdeményezni kell.
Persze a nők között is van, aki rosszul méri fel magát, túl magasra teszi a mércét, vagy csak simán bejön neki a szingli életmód, de szerintem ők vannak kevesebben.
Nem lehet, hogy ezek a nők csak letagadják / észre sem veszik az udvarlókat, mert olyan magasak az elvárásaik?
Fogadni mernék hogy így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!