Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az a nagy férfi konkurencia?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az itteni férfiak fejében van csak ugyanis csomó nőt ismerek akik egyedül vannak és egy férfi nincs körülötte, nem udvarolnak nekik.
2017. ápr. 12. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én meg konkrétan egy nőt sem ismerek, aki 25 alatti és ne ugrálnák körül, vagy ha nem is, akkor legalább fél évente ne próbálkozna nála egy értelmesebb férfi. Ha neked mégis vannak ilyen ismerőseid, akkor szívesen találkoznék velük.
2017. ápr. 12. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Én értem miről beszélsz. Nekem is több barátnőm van akik kedvesek, okosak, rendesek, de nem próbálkozik náluk senki. Az egyik ilyen (legjobb)barátnőmnek próbáltam is segíteni, elvittem szórakozni, kikapcsolódni, de az lett a vége, hogy őt semmibe véve csak nálam próbálkoztak be a férfiak :/ azóta nem próbálok segíteni, szerintem csak ártok vele :/

23/N

2017. ápr. 12. 20:30
 13/18 mikeXxX ***** válasza:
Sztrájkolnak mondom SZTRÁJKOLNAK !Te még itt sosem hallottad hogy a nőknek kell udvarolniuk :) ! Én nekem egyébként van felmentésem szabadságon vagyok :) !
2017. ápr. 12. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg elmentem borér...
2017. ápr. 12. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
A kereset és kínálat valamiért soha sem találkozik. Mindenki a sok szingli nőről beszél, csak azt nem mondják el, hogy hol találom őket.
2017. ápr. 13. 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert az a csomó egyedülálló nő nem viselkedik egyedülállóként. Ők az a típus, akiről mindenki aki nem ismeri őket azt gondolja, hogy na neki tuti van férje vagy pasija, de lehet, hogy már gyerekei is. Amúgy minden rendben velük, csak semmilyen jelet nem adnak a külvilág fele, hogy ismerkedni szeretnének, illetve érdemes náluk próbálkozni. Szerintem ezért történhetett az, amit a 12-es leírt. Munkahelyen nem ismerkednek (mert házi nyúlra nem lövünk), az idegenektől pedig tartanak, ahogy azt a 4-es szerintem jól leírta. Kb. 30 felett pedig még annyiban is változik a helyzet, hogy a nőknek is kezdeményezni kell.

Persze a nők között is van, aki rosszul méri fel magát, túl magasra teszi a mércét, vagy csak simán bejön neki a szingli életmód, de szerintem ők vannak kevesebben.

2017. ápr. 13. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Minek próbálkozzak?A nőkön nem lehet ki igazodni!Eddig se volt eredmènye!Már nem is lehet ismerkedni!
2017. ápr. 13. 12:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ezek a nők csak letagadják / észre sem veszik az udvarlókat, mert olyan magasak az elvárásaik?

Fogadni mernék hogy így van...

2017. ápr. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!