Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan megaláznám ezekkel a dolgokkal egy nőt vagy mégis csináljam ezeket meg, mert megérdemli?
Neten megismerkedtem egy nővel, kezdetben szimpatikus volt, de első randin egyértelműen kiderült számomra hogy az egzisztencia a legfontosabb számára!
Kezdetben csak nagyon érdeklődött munkám, kocsim, lakhatásom felől. Miután kiderült hogy nem élek rossz körülmények között (pici nagyítás s volt benne bevallom), szépen lassan elkezdte ecsetelgetni, hogy szerinte egy férfi attól férfi hogy a csinos törődő kedves nőnek megteremti a jó megélhetést.
Utalgatott rá, hogy számára a jó megélhetés ott kezdődik hogy gyakori wellness hétvége egy évben-egyszer kétszer külföldi nyaralás, de Európa szerinte már uncsiii...
Éttermekben nagyon szeret enni, szereti a változatos programokat, minden hétvégén legyen valami elfoglaltság stb stb...... Én csak néztem és néztem, teljesen ledöbbentem hogy ilyen nők vannak, kicsit úgy érzem rajtam akar felkapaszkodni...
Most arra gondoltam hogy lefektetem és kidobom utána vagy ami szerintem durvább, következő találkozón szépen egy zsák 5 ft-ost rá borítok és ott hagyom.
Melyiket csináljam, vagy hagyjam az egészet és ne alázzam meg?
Én megkérdezném, hogy "ne haragudj, de te konkrétan mennyi pénzt tudnál betolni a családi kasszába, ha arról lenne szó?". És nem hagynám, hogy félrebeszéljen (lásd: "kedves, csinos, törődő", satöbbi - mert azt én is tudom nyújtani.)
Aztán a válasz hallatán még az is előfordulhat, hogy ki is röhögném.
Szerintem ne tegyél ilyet, mert ő nem ártott neked a gyakorlati életben, hanem elmondta, hogy mit akar. Én sem értek egyet a világlátásával, de a randinak az a lényege, hogy ez kiderüljön, a dolognak 2 kimenetele lehet, vagy sikerül, vagy nem. És utóbbi esetben általában nem esik jól. Ha egy állásinterjún nem veszek fel, akkor sem gyújthatod fel az irodát. Ő nem okozott neked kárt. Te viszont azt akarsz neki. Amit te csinálsz, akkor lenne jogos, ha ő nem szólt volna erről előre, és máris lehúzott volna. Pedig ő tulajdonképpen tájékoztatott téged. Max akkor vagytok egálban, ha közlöd, hogy egy egy éjszakás kapcsolatban benne vagy. Mert ő se utólag szólt, hogy lelépett a bankkártyáddal.
off: bírom, hogy sok férfi, ha találkozik egy idióta nővel, már feljogosítva érzi, hogy megdugja, csak mert annak oylan a világlátása, ami sértő. Én nem is mondom, hogy ez egy intelligens nő, de most ez oylan, mintha én mindenkit kihasználnék, akinek nem tetszik a véleménye, amit ráadásul nem is ültetett át a gyakorlatba.
Trükkös kérdés: honnan tudod, hogy lefeküdne veled?
Az ő szintjére? Sokkal alacsonyabbra. A nő nem lopta el a pasi bankkártyáját, nem utólag szólt, hogy elment a pénz. Ez komolyan nem tűnik fel senkinek?
Kérdező: mi lett végül?
És még mindig kérdés, hogy honnan tudod,hogy lefeküdne veled. Hiszen ezek szerint nem vagy milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!