Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza egy nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza egy nő a társkeresőről?

Figyelt kérdés

Felmentem egy oldalra végignéztem az összes lányt de egyiksem fogott meg, nem az esetem.

Egy lány viszont megfogott, szép göndör haja van, szép mosolya, nagyon szép arca, így egyedül neki írtam mert ugye csak ő jött be

Ma reggel látom elolvasta a levelet de érdekes módon még mindig nem jött válasz. Joó gondolom dolgozik de igazán annyi ideje lehetett volna hogy válaszol nekem

2017. ápr. 10. 15:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

nem jössz be neki. és társkeresőkön nem írnak, hogy "bocsi, nem jössz be." hanem elolvassák, és szevasz.

sajnos nem tudsz mit csinálni, ez ilyen durva.

2017. ápr. 10. 15:40
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg valami nem tetszett neki a leveledben (én pl azoknak nem szoktam visszaírni, akik bunkók, vagy egyértelműen szexre hajtanak, akiknek meg borzasztó a helyesírása, annak normális hangnemben visszaírom, hogy nem jön be), vagy külsőre nem vagy az esete.
2017. ápr. 10. 15:41
 3/16 A kérdező kommentje:
1. De basszus értelmes levelet írtam...ha egy FÉRFI veszi a fáradságot hogy egy nőnek ír akkor az s minimum hogy válaszol
2017. ápr. 10. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Mert csak az egóját fényezni van fent?...
2017. ápr. 10. 15:44
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Ha nő írna nőnek, akkor már nem kellene válaszolnia?

Lépj túl rajta, nem vagy az esete. Az utcán sem köszön vissza minden random csaj, akiket megszólítasz, nem?

2017. ápr. 10. 15:45
 6/16 anonim ***** válasza:
15%

Az utcán minek szólítana meg random csajokat?

Btw, azért az utca nem társkereső, a társkereső pedig igen. :)

2017. ápr. 10. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Múltkor írtam ki kérdést a témában, ajánlom elolvasni a válaszokat. A nők szerint tökre rendben van az, hogy figyelmen kívül hagyják a neki nem tetszőket, gyakorlatilag nemhogy férfi-, de emberszámba se véve őket. Külön figyeld meg, hogy hogy le lettem ugatva, hogy mégis kinek gondolom én magamat, hogy elvárom, hogy ha már rászántam valakire az életemből 2/30/50/140 percet, akkor azt legalább egy elutasítással viszonozza, ha kérhetem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Egyébként itt jön a képbe az, hogy mennyire használhatatlan a társkeresők 90%-a, és nem a rendszer miatt. Ha választ akarsz, akkor nagyüzemi módra kell kapcsolnod - Ctrl+C/Ctrl+V mindenkinek egy sablonüzenetet, és majdcsak lesz valami. Etikus? Nem. Értelmes? Nem. És az etikus és értelmes, hogy a nők nem hajlandók válaszra se méltatni? ...na ugye.

2017. ápr. 10. 16:07
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Az előzők igazak - de arra is gondolj, hogy a nők naponta kapnak 100-200 levelet. Nem lehet mindre válaszolni.

És nehogy azt hidd, hogy a tied valami különleges volt! Ha az lett volna, válaszol. Hacsak nincs ott valami más baj, mert akkor mégsem.

2017. ápr. 10. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

"Az előzők igazak - de arra is gondolj, hogy a nők naponta kapnak 100-200 levelet."

Én ha valóban ilyen helyzetben lennék, kiírnám az adatlapomra h ez van, és bocs, akinek nem válaszoltam. De a valóság inkább napi 1 és 5 közötti levél.

2017. ápr. 10. 16:32
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Felment az oldalra, végignézte a bejövő leveleit, de egyik se fogta meg, nem az esetei.

Miért gondolod, hogy kötelessége válaszolni, mert te FÉRFI (???) kegyeskedtél neki írni?

2017. ápr. 10. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!