Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a jóképű, menő, sportos testalkatú és pénzes pasikra buknak az igazán szép nők?
Sosem láttam még olyan, hogy egy igazi full jó nő, akire ránézel és tényleg azt mondod, hogy váó, egy olyan pasival jött volna össze aki se nem jóképű, nem kigyúrt széles vállakkal, és nem is pénzes.
Miért nem nézi senki a belső értékeket? Vagy ezt már felejtsem is el, mert már tényleg nem is számít senkinek?
28-as vagyok. Ráadásul azt is hangoztatják a nők, hogy mennyire eltérő számukra, hogy ki tetszik nekik. Egyik barátnőjüknek ilyen külsejű másiknak amolyan külsejű. Igaz mégis létezik néhány srác olyan külsővel amelyiket a nők többsége nem sok hezitálással enged a lába közé.
Szóval elvileg a kérdező is bejőhet egy gyönyörű nőnek. Legyen belsőre kifogástalan nőcsapda a külseje meg fogja meg a csajt.
Bár ahogy itt most olvasom, muszáj lesz valahogy jóképűnek lenned, mert idáig csak azt kaptad meg, hogy mit nyújtasz te külsőre.
A külső ami megfog, a belső ami megtart. Nyilván, ha hónapok/évek óta jóban vagytok, akkor nem lesz annyira fontos a külső.
Ha új a kapcsolat, akkor valamivel ki kell tűnnöd a többiek közül, hogy érdekesebb legyél. Lehet, hogy ez a beszéded, a kapcsolataid a vicceid vagy a kinézeted, de a belső értékek nem fognak kiderülni az első három - négy hónapban.
A jó hír, hogy a külső dolgok majdnem mind fejleszhetőek (öltözködés, beszédkészség tréning, önmenedzsment, edzés, egészséges életmód, tájékozottság, haverok szerzése). Az igazán szép nők sem így születnek, hanem nagyon sok pénzt és energiát áldoznak rá az évek alatt, hogy így nézzenek ki.
Mint férfi mondom azt ,hogy ezek a kérdések értelmetlenek..
- Miért a jó tanuló kap csak ötöst? Aki nem készül miért nem kitűnő?
- Miért csak annak van jó állása aki tett érte? Hozzám miért nem kopognak be ,hogy a semmitevésemért talicskázzák nekem a pénzt?
- Nem edzettem soha de miért nem én vagyok a legerősebb? Miért csak a keményen edzők kiváltsága az erő?
Teljesen felesleges ezen pogózni. Szerintem így igazán jó nőnél a belső érték is fontos, de a külső vonzalomról nem fognak lemondani. Inkább várnak amíg a legkevesebb kompromisszumot kell kötni.
Nyilván nem az, szerintem az fiúknál sem annyira jön be, mint amennyire nagy körülötte a felhajtás. De az az igazán szép nő nem táncolt/lovagolt/teniszezett/sportolt bármi mást, amitől jó lett az alakja?
Mennyiért vesz ruhát havonta, kevesebb, mint 10 000 Ft-ért (három póló ára vagy egy fél bördzsekijé, ha nem leértékelve veszed)? Mennyit költ cipőre? És mennyibe kerül a smink készlete? Mennyi időt töltött azzal, hogy megtanulja magát kisminkelni (mégha ez átlagban, csak napi 10 perc is, az is több, mint egy óra hetente). Hányszor gyantáztat/borotválkozik/epilál hetente/havonta? Mennyi ideig próbálja a ruháit, hogy jól áll-e neki?
Komolyan hány vicc van arról, hogy a nőket nem lehet kirángatni a plázákból? Szerintetek ezeket azok inspirálták, akik nem nézik meg, hogy mit vesznek fel?
Miért csak igazán szép nőt akar mindenki? Még a nem jóképű, nem kigyúrt széles vállú és nem pénzes pasi is? És miért van kiakadva, ha az igazán szép nők is csak a külsőségekre mennek és le nem sz..rja a kérdező típusát? Ugyan már...
Meg amúgy is. A jó külsőért lehet tenni is. Szerinted a kigyúrt pasi mitől lett kigyúrt? Otthon üléstől? Nem csinált semmit?
Sok pénze van? Ha nem gazdag családból jött, akkor vagy sokat tanult, jó szakmát választott, sokat dolgozott vagy lett egy jó ötlete.
Nem vagy jóképű? Pár változtatással elfogadhatóvá lehet tenni bárkit is.
A hozzászólásom lényege: ne rinyálj, ne legyél lusta, hanem fektess időt az életedbe, különben még ennél is rosszabb lesz!
Azok a férfiak akik a belsővel akarnak bevágódni egy szép lánynál nagyon el vannak tévedve..mert a "szép" belső feltétele h nem felszínes az ember..ennyi..akinek csak a szép nők kellenek de önmagukat belső értékekkel telinek gondolják, sajnos nem látnak reálisan..
Ismerek olyan csúnya/átlagos férfiakat akiknek igazi kincs a lelkük, mindegyikük csúnya/átlagos nővel van..vajon miért?? mert nem ragadtak le a külsőnél, hanem tovább néztek..és ezek azok a kapcsolatok a környezetemben amelyek időtállók és példa értékűek..ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!