Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű, menő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű, menő, sportos testalkatú és pénzes pasikra buknak az igazán szép nők?

Figyelt kérdés

Sosem láttam még olyan, hogy egy igazi full jó nő, akire ránézel és tényleg azt mondod, hogy váó, egy olyan pasival jött volna össze aki se nem jóképű, nem kigyúrt széles vállakkal, és nem is pénzes.

Miért nem nézi senki a belső értékeket? Vagy ezt már felejtsem is el, mert már tényleg nem is számít senkinek?

2017. ápr. 9. 21:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%

Linkelj már képet egy "igazán szép nőről" :D

Amúgy én is vizuális vagyok nő létemre. Sajnálom (nem :D).

2017. ápr. 9. 21:15
 12/42 anonim ***** válasza:
93%

"Kedves vagyok, megértő, meg lehet beszélni velem az élet dolgait, partnerként tekintek egy nőre"

Már a kérdésedben rácáfoltál az összesre.

2017. ápr. 9. 21:15
 13/42 anonim ***** válasza:
4%
na az előbb visszairt egy tök átlagos lány,erre leirom mi a hobbim:net,filmnézés,erre kilép
2017. ápr. 9. 21:16
 14/42 anonim ***** válasza:
15%
szóval kérdező,rájöhettél volna hogy a belső értékeiddel ha másod nincs még egy átlagos nőnek se fogsz kelleni,nemhogy egy bombázónak,ennyire nemlehetsz fogyi
2017. ápr. 9. 21:22
 15/42 anonim ***** válasza:
81%

A net meg a filmezés nem hobbik. Ennyi alapján egy unalmas emberre asszociálok, és szerintem sokan mások is.

Szóval kedves vagy... Micsoda egy kincs, a világ legritkább tulajdonságával rendelkezel, hogy-hogy nem elég ennyi azoknak a buta nőknek? :D

2017. ápr. 9. 21:33
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Te mindennek tűbsz, csak nem kedvesnek, és megértőnek.

Amúgy is, a szépség relatív...sokszor csak a smink, és a drága ruha teszi.

2017. ápr. 9. 21:39
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
A nők is vizuálisak, különben minden filmszerepet Steve Buscemi vagy Kevin James játszana.
2017. ápr. 9. 21:50
 18/42 anonim ***** válasza:
98%

"Kedves vagyok, megértő, meg lehet beszélni velem az élet dolgait, partnerként tekintek egy nőre de ez nekik nem elég."

Miért? Neked nőben elég?

Miért nem nézed TE a belső értékeket, ha már mástól ezt várod el? Ja, hogy neked csak fullos nő jó? Akkor ki is felszínes?

ne akard megmagyarázni magad a "férfiak vizuális típusok" bullsittel. A nők is.

2017. ápr. 9. 21:57
 19/42 anonim ***** válasza:
93%

""Kedves vagyok, megértő, meg lehet beszélni velem az élet dolgait, partnerként tekintek egy nőre de ez nekik nem elég." "

Ja, ez a minimum, a belépő, de messze nem elég egy párkapcsolathoz. Ez max. barátnak elég.

2017. ápr. 9. 21:58
 20/42 anonim ***** válasza:
21%

Más kérdéseknél leírják a nők, hogy nekik a belső nagyon számít. Nekik olyan kell aki tud bánni a nőkkel és az ujja köré csavarja őket, megértő, rendes blabla és ne legyen azért ronda.

Az ilyen kérdésnél meg leírják, hogy hogy a francba akarsz te fullos nőt, he te nem nézel ki fullosan.

Ellent mondanak saját maguknak.

Egyszer azt írják, hogy nem annyira a külső a lényeg nekik, inkább a belső. Ilyenkor reménykedsz nem toppos pasiként, hogy neked is összejöhet egy káprázatos női teremtés, ha rendes ember vagy, normális belsővel.

Amikor meg megkérdezed, hogy akkor mikor lehet végre melletted egy ilyen nő akkor jönnek és számonkérik, hogy hogy akarsz már te fullos nőt, ha nem vagy menő, jóképű pasi.

Ezt magyarázzátok el csajok!

2017. ápr. 9. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!