Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elviselni, hogy egy randi sem jön össze?
Elbeszélgetek lányokkal, mint tegnap kiderült a külsőmmel se lehet sok baj, azonban nem jön össze egy randi sem. Tavaly óta több lánynál próbálkoztam, viszonylag elég hamar elhívtam őket és általában ilyenkor eltűnnek. Mindig megtervezem az ilyen-olyan romantikus dolgokat és nagyon fáj, hogy nem jön sose össze. Mit szúrhatok el?
22/F

A, ne tervezd az ilyen-olyan romantikus dolgokat!
B, menyi az a több? 4-5? Ez kevés.. annál a 4-5 lánynál hetente bepróbálkozik még kb 4-5 fiú.
C, kommunikáció.. rosszul kommunikálod mit akarsz, túl gyorsan hívod el randira, mikor még nincs meg az érdeklődés feléd a nő részéről.
sajnos, a társkeresés a nagy számok törvényén múlik!

Mondjuk ha befejeznétek a hisztit és elkezdenétek férfiként viselkedni, még lehetne is barátnőtök.
Nekem innen annyi lehetett volna már, vagy 5-6.. csak nekem nincs munkám és soha nem volt. Ezért nem kellek egy nőnek se és 29 leszek.
Több csajnál lett volna simán esélyem. És nem vagyok jó pasi, baromira nem.
Nálad az a probléma, hogy rohansz előre. Egyet utálnak a nők, a rohanást és az előre tervezést. Bocs, de az életét nem akarod előre lefixálni, hogy mikor dugtok először, mikor lesz az első gyereket és etc?
A spontaneitást szeretik a nők.
Csak magamba szoktam eltervezni, sohasem szoktam elmondani!
Nem utasítanak vissza, egyszerűen el tünedeznek. Olyan is volt, hogy volt előre lefixált időpont, előtte egy nappal eltűnt mint szürke szamár a ködben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!