Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiába szólítottam a csajokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába szólítottam a csajokat, de nem álltak szóba velem. De miért?

Figyelt kérdés
Az a sejtésem, hogy már foglaltak lehettek. Főleg lehetetlen találni olyan csajt, akiket megszólítok, az szóba is álljon velem.

2017. ápr. 4. 21:38
1 2
 1/14 Lazy Lover ***** válasza:
Nem voltál az esetük ennyi
2017. ápr. 4. 21:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Semmi gondom a külsőmmel és mindenhova járok. Tudtok olyat csajokat, akik szinglik és komoly kapcsolatot akarnak?
2017. ápr. 4. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Hol és milyen szöveggel szólítod le őket?
2017. ápr. 4. 22:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyszer szórakozóhelyen, mondtam a kiszemeltemnek hogy szia ..... vagyok és téged aztán beszélgettünk a hobbikról aztán megemlítette, hogy párja van neki és békénhagytam. Másodszor társkeresőn ugyanazt beszélgettem vele és nem válaszolt a kérdésemre. Erre fogtam, és végigbőgtem annyira, hogy majdnem elgázolt engem az autó. Most depis vagyok ilyen állapotban.
2017. ápr. 5. 18:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Szóval egy nő kedvesen lekoptatott, és te férfiként bőgtél miatta. Vannak gondok...
2017. ápr. 5. 18:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, mert nem tudok találni sehol egy normális jó csajt.
2017. ápr. 5. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, én fénykoromban is 10-15 próbálkozásból könyvelhettem el egy sikert. Ha én is minden lekoptatás után bőgtem volna, akkor Magyarország most tengerparti ország lenne.
2017. ápr. 5. 19:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Hiszen 28 éves vagyok és már nagyon idegesítő hogy több mint 4 éve próbálkozok. Tudjátok, milyen érzés az?
2017. ápr. 5. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
29 évesen szexeltem először, mesélj még, mi milyen érzés. :D
2017. ápr. 5. 20:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor elmondanátok végre, hol ismerkedjek jócsajokkal?
2017. ápr. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!