Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért keresztezik álló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért keresztezik álló helyzetben a lábukat, ha egy pasival beszélgetnek?

Figyelt kérdés

Itt azt írják: "Lábak keresztezése állva: szégyenérzet, félelem, védekezés, negatív gondolatok"

[link]

de én nem ezt szűrtem le a szituációbl

2017. ápr. 9. 17:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy pisilniük kell..
2017. ápr. 9. 17:20
 2/17 A kérdező kommentje:

a lány nagyon is kellemesen érezte magát velem, sokat nevettünk

de ezt más nőknél is megfigyeltem

2017. ápr. 9. 17:22
 3/17 anonim válasza:
46%

Én állva csak akkor keresztezem a lábam,ha nagyon kell pisilnem.

Lehet,hogy neki is kellett.

Nem?

2017. ápr. 9. 17:28
 4/17 A kérdező kommentje:
nem tudom :)
2017. ápr. 9. 17:30
 5/17 anonim ***** válasza:
46%
védekező állás, tanulj testbeszédet
2017. ápr. 9. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
#2 ez nem tudatos reakció.. védeni magát ösztönösen! Nem kell neki különösebb jelentőséget tulajdonítani, és hülyeségeket belemagyarázni.
2017. ápr. 9. 17:36
 7/17 A kérdező kommentje:

5: ezt én is leírtam a kérdés alatt: tanulj meg olvasni, továbbá szöveget értelmezni

nem úgy tűnt, mint aki védekezik, épp ellenkezőleg sokat nevetgéltünk és kellemesen éreztük magunkat

2017. ápr. 9. 17:38
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Én is szoktam, bár randikor mindig odafigyeltem, hogy ne legyen keresztezve se a karom, se a lábam.

Nem tudok 5 percig nyugisan állni, ahelyett hogy toporognék ezt szoktam csinálni, nem tudom miért :D Félelem, szégyenérzet és védekezés nélkül, baráti társaságban nevetve is akár.

2017. ápr. 9. 17:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Na majd rá jössz vagy sem, hogy igazam volt, de a testbeszéd akkor is hasznos az élet bármilyen területén és csiszol a stílusodon is.

5 voltam.

2017. ápr. 9. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Édes Istenem,ti férfiak mindenbe többet láttok....szánalmas..
2017. ápr. 9. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!