Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? Átlagos kinézetű, értelmiségi, kicsivel átlag feletti jövedelemmel rendelkező 30-as férfi vagyok. Egyszerűen nem találok magamnak társat. Soha nem voltam igazán sikeres a nőknél, elég későn kezdtem el az ismerkedést.
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl tapasztalt, egy komolyabb kapcsolatom volt 28-29 évesen. Előtte csak rövidebbek. Egy éve nem volt senkim. Kezdek belefásulni a magányba és a kudarcokba. Jó lenne kideríteni mit csinálok rosszul. Nincsenek nő ismerőseim, akiktől ezirányban érdeklődhetnék.2017. ápr. 7. 10:15
11/14 anonim válasza:
Sok minden benne lehet a pakliban. Lehet, hogy túl félénk vagy, esetleg nem mutatod ki jól a másik felé az érzéseidet, vagy túlságosan nyomulsz. Próbáld meg magadban kielemezni az eddigi randis helyzeteidet, valószínűleg abból ki fog rajzolódni egy mintázat. Ha az megvan, akkor tudsz rajta változtatni.
12/14 anonim válasza:
#9 baromság... csak helyén kellene kezelni a dogokat.
jó lenne kideríteni mit csinálok rosszul:
- nem kommunikálsz jól a nőkkel
- nem ismersz eleget (nagy számok törvénye)
- akivel ismerkedsz annak is a pénzeddel vágsz föl
13/14 anonim válasza:
Ilyenkor lenne jó tudni, mit ért a kérdező átlagos kinézet alatt? Arca, testalkata milyen?
Valamint: egyedül él vagy otthon? Öltözködési stílusa? Nőkkel hogy kommunikál (az a tipikus kedves pasi, aki unalmas, vagy van benne kis rosszfiúság)? Mennyire viselkedik pasisan, mennyire határozott?
Amúgy detto ugyan ilyen ismerősöm van, ugyan ilyen problémával...
14/14 A kérdező kommentje:
Már mindegy, feladtam. Jobban érzem magam, hogy megbékéltem a gondolattal, hogy egyedül maradok. Ami nem megy nem kell erőltetni...
2017. máj. 17. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!