Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a baj? Átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj? Átlagos kinézetű, értelmiségi, kicsivel átlag feletti jövedelemmel rendelkező 30-as férfi vagyok. Egyszerűen nem találok magamnak társat. Soha nem voltam igazán sikeres a nőknél, elég későn kezdtem el az ismerkedést.

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl tapasztalt, egy komolyabb kapcsolatom volt 28-29 évesen. Előtte csak rövidebbek. Egy éve nem volt senkim. Kezdek belefásulni a magányba és a kudarcokba. Jó lenne kideríteni mit csinálok rosszul. Nincsenek nő ismerőseim, akiktől ezirányban érdeklődhetnék.

2017. ápr. 7. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok minden benne lehet a pakliban. Lehet, hogy túl félénk vagy, esetleg nem mutatod ki jól a másik felé az érzéseidet, vagy túlságosan nyomulsz. Próbáld meg magadban kielemezni az eddigi randis helyzeteidet, valószínűleg abból ki fog rajzolódni egy mintázat. Ha az megvan, akkor tudsz rajta változtatni.
2017. ápr. 8. 01:09
 12/14 anonim ***** válasza:

#9 baromság... csak helyén kellene kezelni a dogokat.

jó lenne kideríteni mit csinálok rosszul:

- nem kommunikálsz jól a nőkkel

- nem ismersz eleget (nagy számok törvénye)

- akivel ismerkedsz annak is a pénzeddel vágsz föl

2017. ápr. 8. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor lenne jó tudni, mit ért a kérdező átlagos kinézet alatt? Arca, testalkata milyen?

Valamint: egyedül él vagy otthon? Öltözködési stílusa? Nőkkel hogy kommunikál (az a tipikus kedves pasi, aki unalmas, vagy van benne kis rosszfiúság)? Mennyire viselkedik pasisan, mennyire határozott?

Amúgy detto ugyan ilyen ismerősöm van, ugyan ilyen problémával...

2017. ápr. 11. 09:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Már mindegy, feladtam. Jobban érzem magam, hogy megbékéltem a gondolattal, hogy egyedül maradok. Ami nem megy nem kell erőltetni...
2017. máj. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!