Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egyedül is boldog lenni?
30 éves nő vagyok. Egyedül élek, anyagilag is rendben vagyok, külsőmmel sincs gond. Van egy 4 hónapos kapcsolatom de az sem lesz hosszú távú mert nagyon más értékrendünk van. Minden nap szinte azzal a gondolattal fekszem le aludni, hogy egyedül fogok megöregedni mert nem találom a párom. Szeretnék már egy olyan embert akivel lehet tervezni, de legjobban azt szeretném ha nem állandóan ezen járna az eszem. Mások is élnek egyedül, nem nagy tragédia, de nekem mégis az. Már másfél éve egyedül élek. Van erre valami módszer hogy egyedül is jól ellegyek?
Normális valászokat kérnék. Köszönöm.
Túlzottan negatívan nézed az életed. Én is ilyen voltam régebben, folyton ezen agyaltam, hogy mi lesz velem. Mindig volt barátnőm, az utolsó kapcsolatom volt a leghosszabb, de mikor véget ért, utána nem találtam a helyem, és rettegtem, hogy mi lesz a jövőben, találok-e valakit majd. Volt 1-2 randim, de olyan semmilyen volt mindegyik.
Jelenleg 3 éve vagyok egyedül, alig vannak barátaim, de mégis nagyon jól érzem magam, elmúlt ez a társ függőség. Egyszerűen csak pozitívnak kell lenned. Hülye példa, de ugye nem mindegy, hogy félig üres, vagy félig tele van az a bizonyos pohár.
Bízz magadban, hisz ha nincs baj a külsőddel, és az egzisztenciád is jó, akkor miért pont te ne lehetnél boldog? Csak találd meg a másik feled, ne pedig olyan emberrel legyél kapcsolatban, akivel más az értékrendetek, mert annak nincs értelme. Ebből jön az, hogy számolod a napokat, mert nem vagy boldog, de vágysz rá. Tegyél érte, keresd meg azt, aki hozzád illik. És ne félj a magánytól, nem olyan rossz az, egy idő után teljesen másképp látod majd az embereket, és a világot. Kicsit úgymond kitisztul az ember agya, és rájössz, hogy mit is szeretnél igazán, mert szerintem most eléggé össze vagy zavarodva.
30F
Na majd mindjárt ment meg téged a gyk fiú kommandó!
Kutya,macska,műbroki,alkalmi szexparnerek.Foglald el magad! Tanulj,fejleszd magad!
Amikor nagyon szeretethiányod van vegyél fel egy free hugos pólót.
"Miért nem tudok egyedül is boldog lenni?"
mert az ember nem elég önmagának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!