Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan kapcsolatokról ahol a nő keveset keres mégis luxus autóval jár illetve luxus körülmények között él a pasija által?
Semmit,ő dolguk!
Neked az a véleményed többségünket meg nem érdekli! Téged sem kéne,mert gondolom nem te vagy sem a férfi sem a nő akiről szó van
Semmi, azt csinálnak, amit akarnak, tőlem nyugodtan lehet egy piicsa aranyásó, meg nyugodtan lehet egy faszi ekkora lúzer, ő dolguk, leszaarom.
Csak engem kerüljenek el az ilyenek.
Miért kell mindig màssal foglalkozni??van aki a jolét miatt leàll bàrkivel és van ahol kölcsönös szerelemből..az ilyen hülye előitéletek miatt van az embernek kisebbségi komlexusa..nem mindenki gazdagsàgra vàgyik -az gazdag aki egészséges és olyan pàrja van akivel kölcsönössen tàmogatjàk egymàst stb.
Ismertem egy csajt összeàllt a vàrosunk leggazdagabb pasijàval csak a mtàrsaktol hallom havonta nyaralni mennek nem tehet ki képeket nem sminkelhet szabàlyok szerinti börtönéletnek tartom ezt de ha neki jo..nem ismerem annyira, ezt csak mondjàk ezért megbélyegzik hogy biztos csak a pénz miatt..egy képet kitehetett azt hittem szàllodàba voltak de nem a nappali közepén van a jacuzzi..meg be van kameràzva a szalonja amit nyitottak neki és az előélete miatt férfiak nem mehetnek be..hozzàteszem ki tudja ebből mi igaz mi nem de az emberek ilyenek ha egy hétköznapi nő egy gazdag pasival àll össze..
Én eldöntöttem ha bàrkim lesz se adom fel a mhelyem nem leszek eltartott..sőt össze se költöznék maradnék a sajàt kecomba ha akar jöhet itt lakhat de én nem megyek senkihez se..volt elég rossz az elmult éveimbe..
Sokan azt hiszik hogy csak akkor lehet jo nője ha jo autoja vagy hàza van.. még az exem autojàt se mertem kölcsönkérni csak nagyon vészhelyzetbe hisz ha a vad összetörte volna akkor nekem annyi..sőt papàm régi autojàt se hisz annyi a baleset hiàba nem én lennék a hibàs.. na akkor ki merne beleülni egy több milliosba?-nekem biztos nem kellene..nekem csak munkaeszköz a kocsim..szökőévente egyszer le is mosom :)
#9, az a részvénytársaság, ez meg párkapcsolat. Nagy különbség van a keltő közt.
Az exem, ha nem is luxuskocsival, de Vectrával járt, és közben meg GYES-en volt - az is bőszítő?
Meg kinek-mi köze hozzá? Nekünk így jött ki, és akkor még OK is volt minden.
"mindenki annyit adjon egy kapcsolatban amennyit nyújtani tud"
Még ha ezt el is fogadjuk, ez nem feltétlenül jelent kizárólag anyagiakat. Amíg nekik megfelel, nekünk semmi közünk hozzá.
Lol és azért szakítsak mert jobban megy éppen a páromnak? Vagy ő szakítson ha én keresek többet?
Ez mekkora ökörség, mióta az anyagi javak döntik el, hogy ki mennyit ad egy párkapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!