Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz a nagyon kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz a nagyon kövér férfiaknak a csajozós? Miket tapasztalnak, miket élnek át?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 13:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
# csajozás
2017. ápr. 6. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A csajozás nem nehezebb, mint eltolni egy felhőkarcolót. Kövérként (cca.120kg) az a tapasztalatom az, hogy túlsúllyal ne kezdjen senki ismerkedésbe. Előbb hozza formába magát, mert senkit nem érdekelnek a belső értékek, amíg nem vonzódik a külsőhöz. Legfeljebb barátság alakulhat ki.
2017. ápr. 6. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"Nem dagadt vagyok, csak direkt nagyobb nehézségi fokozaton csajozok"
2017. ápr. 6. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Majdhogynem lehetetlen. Legalábbis számomra az volt.

Néhány éve lefogytam, így már sokkal könnyebb, mert van önbizalmam.

Hiába mondják sokan, hogy nem számít a külső. De igenis számít.

Leírom a tapasztalataimat.

- A nők kb. 40%-a kedvesen utasított el.

- Aztán voltak azok, akikkel internetes felületen (nem társkereső) ismerkedtem meg. Velük nagyon kedélyes volt a kommunikáció és nagyon jól megértettük egymást mindaddig, amíg képet nem cseréltünk. Akkor látványosan visszavettek az addigi lelkesedésükből, leült a kommunikáció a részükről és meg is szűnt.

- Társkereső… pfff… Választ sem kaptam a leveleimre. Pedig küldtem egy rakással. Pontosabban egyszer kaptam választ. Akkor is értékelés formájában és a legtrébb értékelést kaptam. És mielőtt valaki belekötne: normális, személyre szabott kedves hangnemben írt leveleket küldtem.

- Személyes ismerkedésnél voltak a „legyünk csak barátok” típusok.

- Aztán ugyancsak személyes ismerkedésnél találkoztam olyanokkal, akik nem kíméltek. Volt olyan, aki a szóbeli közeledésemre csak annyi reakciót adott, hogy undorral nézett. Aztán volt, aki a képembe röhögött. Volt, aki a hátam mögött röhögött ki. És olyan is, aki sértést vágott a fejemhez.

Kellett egy kis idő, amíg megértettem, hogy kövéren soha az életben nem fogok párt találni, le kell fogynom. Azóta jobban vagyok, már volt párkapcsolatom is, és könnyebb az ismerkedés. De a tüskék és a kellemetlen visszautasítások emlékei bennem maradtak és nem tudom kitörölni.

Szóval javaslom minden kövér fiatalnak, hogy fogyjon le. Ne akarjanak lelki sebeket szerezni. Amúgy is sokat szerez az ember az élet más területein. Ez ne tartozzon közéjük.

Amúgy ismerek olyant, aki kövér és van párja, de a kivétel erősíti a szabályt.

2017. ápr. 6. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Te az a vonaton tapizós kérdező vagy, igaz? Még mindig azt hiszed h amiatt nem kellesz senkinek h kövér vagy és nem amiatt h negyed óra után fogdosod őket?
2017. ápr. 6. 15:32
 6/12 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék 4 -es hány 120 kg körüli csajnál próbálkoztál. Nem arra célzok, hogy "hasonló a hasonló szintűvel", hanem hogy te végül is el vártad volna, hogy szemet hunyjanak a súlyod felett, de vajon erre te is képes voltál-e egy nővel szemben? Ha nem, akkor annyira nem kell csodálkozni szerintem.
2017. ápr. 6. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Akik itt válaszolnak, azok légyszi írják már meg a súlyukat (vagy azt a súlyt, ami akkoriban éppen aktuális volt). Csak azért mondom, mert én 80 kiló vagyok, ami szerintem messze van a kövértől, mégse hajlandó egy nő se rám nézni, és most már marhára érdekelne, hogy a testemmel van bajuk, vagy a fejemmel.
2017. ápr. 6. 15:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Miért mindjárt a külsőre gondolsz? nem lehet hogy a személyiséged, amúgy én 85 kg vagyok van poci és sose volt gond a csajozás, szóval tuti nem a súlyoddal van baj...
2017. ápr. 6. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:

-Társkeresőn eddig 0 válasz fene se tudja, hány elküldött levélre.

-"Sajnálom, de nem vagy az esetem." x2

-"De hát mi nem is illenénk össze! Miről beszélsz, ne hülyéskedjél már, hát most mondom, hogy nincs baj az arcoddal, tényleg nem illünk össze!"

-Egyik pillanatról a másikra eltűnés. x3

-Amikor más irányba terelném a sztorit, eltűnés.

Szóval aligha lesz a személyiségem a probléma. De mindegy, nem akarom itt telibe offolni a kérdést, csak mondom az ilyen részletinfókat ne hagyjuk már veszni, meg hát a nagyon kövérség az mindenkinél mást jelent. (+1: nem mindegy, hogy hány centire vagy 85 kiló. Én 173/80 kombóval tapasztaltam a fentebbieket.)

2017. ápr. 6. 15:52
 10/12 A kérdező kommentje:

9. Nem vagy kövér és 3 cm vel vagyok több, akkor max a fejed olyan, vagy rossz a képed, de tuti ne súly. ha 120 kg lennél akkor elhinném hogy súly miatt.

Talán élőben kéne ismerkedni, társkeresőn a jó pasikra sem mennek.....

2017. ápr. 6. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!