Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor olvasni itt ilyet, hogy "a páromat neten ismertem meg". Ez mit takar pontosan?
Netes társkeresőt, chatoldalt, valamilyen fórumot, esetleg a GYK-t?:) Tényleg kíváncsi lennék, mert olyan lazán idetolják sokan, hogy a netről lett egy párjuk, közben meg annyian panaszkodnak, hogy interneten nem lehet ismerkedni meg felejtse el mindenki, inkább mozduljon ki gyakrabban.
Mi az igazság?
Traviánban vezérkedtem egy lánnyal, ketten irányítottuk a klánt. A csapat diplomáciai ügyeit rendszerint skype-on intéztük, volt, hogy elvonultunk utána privátban is megbeszélni ezt-azt. Meghívtam egy hétvégére, igent mondott.
Majd' 5 évig voltunk együtt, szép idők voltak.
Én két exemet ismertem meg neten. Az elsőt úgy, ogy egy sráccak összehaverkodtunk chat.hun, aztán áttértünk msnre, rendszeresen beszélgettünk, sokat szivattuk egymást. Neki volt két haverja, akikkel együtt lineage-ezett, de már találkoztak élőben is, őket is behívogatta néha a beszélgetéseinkbe. Az egyikükkel elkezdtünk néha privátban is beszélgetni, mert eléggé hasonlított a gondolkodásmódunk, kb másfél évig ment ez, aztán végül összejöttünk.
A másikkal ugyanazon a szerón cs1.6-oztunk, és rendszeresen összeakadtunk úgy, hogy csak ketten voltunk fent, ilyen hajnali fél 1 körül pl. Aztán úgy unalmas, hogy szinte csak botok ellen vagy, muszáj mellette beszélgetni. :D Társkeresőn sose voltam regisztrálva, mert sose konkrétan párt keresni jártam fel netre, mindig csak úgy összehozta a véletlen.
Egyik exemet filmes fórumon ismertem meg, ráírtam egyszer privátban, mert érdekelt valami, amit ő tudott, aztán 4 évig éltünk együtt.
A mostani páromat badoon ismertem meg. Mondjuk tény, hogy kellett hozzá kitartás, mire kiválogattam az ocsú közül a búzát, de megérte. Nekem a bátyám is badoon ismerte meg a feleségét.
Voltam fent társkeresőn, de nem voltam ráfeszülve a párkeresésre. Egy randim volt onnan, nem lett belőle semmi.
Gyik-en ismertem meg az utolsó páromat. Barátok kategóriában kezdtünk el beszélgetni, és mint kiderült, egy városban laktunk.
Mi a chat.hu-n ismerkedtünk meg.
Több mint 5 éve együtt vagyunk.
27/N
Mi is badoon ismerkedtünk meg, én először nem akartam regisztrálni, de aztán a nyilvános profilok között rátaláltam és a mosolya annyira megfogott, meg az adatlapja alapján is szimpatikus volt, így regisztráltam. Szerencsére neki is tetszettem én és még aznap átmentünk facebookra beszélgetni, hamar kiderült, hogy rengeteg dologban egyezünk. Ez volt másfél éve. :)
25/n
Köszönöm a válaszokat. Már harmincas "vén róka" vagyok, nekem majdhogynem furcsa is, hogy ilyen netes játékoldalakon komoly kapcsolatok szövődnek. Az az érdekes, hogy az elsősorban nem társkeresésre szolgáló oldalakon mintha nagyobb arányban jönne a siker, mint azokon, amiket direkt erre a célra alkottak meg(Randivonal, Párom.hu, stb...).
Lehet, hogy azért, mert előbbihez lazábban áll hozzá az ember, nem párt keresni jár fel, hanem kedvtelésből, hobbiból, míg a második esetben adott a szándék, a társkeresés, és ettől az ember görcsöl, nyomás alá kerül? Van az a mondás, hogy "ha nagyon keresed az igazit, úgysem fog összejönni, ha viszont nem görcsölsz rá, akkor majd betoppan az életedbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!