Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet sikeres az online társkeresés?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 5. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó... Te meg inkább olvasd a kötelező olvasmányt,mint itt osztod az észt 16 évesen, vagy vegyél be egy nyugtatót. A nap vicce. :)
2017. ápr. 5. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Elég lett volna, ahogy kiírtad, de sajnos már a netet is ellepik az ostoba, tizenéves kis tiniriban*cok, akik olvasás helyett oktatják a jónépet (persze szigorúan csak úgy, ha az arcukat nem kell felvállalni)
2017. ápr. 5. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Mi a bajod avval, ha "osztom" az észt.Most komolyan, egy cseppnyi közöd sincs hozzá, hogy mit csinálok.
 14/19 anonim ***** válasza:

A szabályok a következők:

1. Mindenkit jobbra húzol Tinderen, válogatás nélkül.

2. Csak akkor nézed végig a profiljukat, ha match van. Nem kell pazarolni az időt.

3. Ha párba álltok, egy órán belül írsz neki. Ha nem valaszol egy napon belül, felejtős.

4. 2-3 nap beszélgetés után elkéred az elérhetőségét (FB, Viber, stb), és ott beszélgettek, ha megadja.

5. Ha úgy érzed, jól kijöttök, 5 napon belül elhívod randira. Ha csak a kifogásokat keresi, hagyd.

6. Randin legyél nagyvonalú, fizess neki valami közepesen drága italt. Hagyd, hogy ő beszéljen.

7. Legyél titokzatos. Soha ne számolj be az egész napodról, mikor keltél, mikor voltál wc-n, stb.

8. Ne beszélj meg következő randit az első végén. Ha kérdezi, hogy fogtok-e még találkozni, csak annyit mondj, hogy még beszéltek erről.

9. Szívódj fel, és várd meg, hogy ő keressen.

10. Második randin kötelező a csók, harmadikon meg a szex.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Én ezzel a taktikával sikeres vagyok a netes társkeresésben.

15/19 anonim ***** válasza:
"Avval" :D :D Hunnan gyütté, keletrő? :D Tanulj még kis tinó :DDDDD
2017. ápr. 5. 21:42
 16/19 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem igaza van a kor ellenére, értelmesebbnek tűnik mint te 20 évesen, is ki is áll a véleményéért.Ritka jelenség.

19/f

2017. ápr. 5. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:

16 évesnek:

1. mit keresel itt a felnőtt kategóriában?

2. mindenki azt kérdez, amit akar, ha nem tetszik el lehet menni innen

3. mi alapján ítéled meg azt, hogy valaki h..lyeséget kérdez-e vagy sem? a te nagy élettapasztalatodból? a tojáshéj még a s..ggeden van

4. vegyél légyszi vissza az arcodból, mert a végén p..fára fogsz benne esni

5. minek húzod fel magad olyanon, ami nem is rád tartozik? a te életedet ez mennyiben befolyásolja?

6. eléggé érthetően és egyértelműen tette fel a kérdést, arról nem tehet, hogy egyesek túl gondolják az egyszerű kérdéseket és túlreagálják

Egyébként pedig veled van a baj. Nyilván ha valaki feltesz egy eldöntendő kérdést tisztában van azzal, hogy lehet igen és nem is a válasz.

TAPASZTALATOKAT szeretett volna olvasni a kérdező!

2017. ápr. 5. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak átmeneti sikereim voltak.Másoknak ettől még lehet sikeres, és tudok is jó pár emberről, akinek bevált.Meg kell próbálni.
2017. ápr. 6. 04:17
 19/19 A kérdező kommentje:

#17:

Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy az illető 16 éves. Felőlem lehetne 76 is. Nekem csak a modor nem tetszik, meg hogy drágának szólított. Ennyi.

2017. ápr. 6. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!