Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan pasinak barátnője akiben semmi humorérzék és nem is érti a humort?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19%

20-as, gondolom a fa p ina kifejezést is humornak szántad, és értő közönségre fog találni a szavazók közt .Ez például alpári humor kategória,amin pont nem lehet nevetni, mert más kárára történik. Azt hiszem pont az ilyen humortól tartózkodunk és az ilyen emberektől,akik egyből bélyegeznek egy egyszerű tulajdonság miatt.

Én senkinek nem ártok azzal ,hogy nem érdekel az a vicc ami mást esetleg megnevetett ,se neked nem lesz ettől rosszabb ,se másnak.Nekem meg főként nem.

De van aki ezt támadásnak veszi és egyben unintelligensnek és betegnek nevezi azt aki komoly és felelősségteljes és tud az érzelmein uralkodni minden körülmények közt,(társaságban és összejöveteleken is) mellesleg más az ízlése-igénye humor szinten.

A 16 -os sorszámú válaszomban kifejtettem, hogy van olyan amit szellemesnek tartok .És azt is tudom ,hogy ez másnak lehet ,hogy nem az.És oda- vissza. Ha ez elkerülte figyelmed, akkor tanulmányozd át újra.

Én ezennel lezártnak tekintem a kérdést.

2017. ápr. 5. 17:08
 22/23 anonim ***** válasza:
74%
Jól van, Ödönke, értjük, ti sokkal jobb emberek vagytok attól, hogy nem nevettek akármin. Örüljetek neki.
2017. ápr. 5. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem humornak szantam, ez mitol lett volna humor? Ez tenykozles volt.
2017. ápr. 5. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!