Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan pasinak barátnője akiben semmi humorérzék és nem is érti a humort?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10: te valami elkepeszto modon nem erted, hogy mi az a humor.
2017. ápr. 5. 15:08
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
Akkor rólam is szól a kérdés. Én szerencsére már megtaláltam a hasonló komoly társamat,aki nem játssza a bohócot, ezt csak megelőzésként írom,mielőtt privátot felesleges mód írna valaki.
2017. ápr. 5. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A barati borozas nem feltetlenul egy alpari osszejovetel, anyamek a vallalkozo ismeroseivel rendszeresen osszejarnak valaki lakasaba es megisznak par pohar normalis bort. Nem a koccintos borral kocsmazasra gondoltam. :D (De az, hogy nem birod az alkohol szagat, ez egy ertheto indok. Viszont behelyettesitheted akar egy barati tarsasag kozos nyaralasaval is, elmentek egyet sielni, altalaban az emberek ilyenkor nem csak az elet problemait elemzik es egyeb komoly temakrol filozofalnak.)

A humornak meg mi koze ahhoz, hogy azon nevet valaki, hogy a masik elesik es beveri a fejet? Elarulom, az igazi humorhoz szukseges egy minimum atlagos intelligenciaszint, azok nem szoktak erteni a vicceket, akiknek tul alacsony hozza az intelligenciaja, vagy aki konkretan autista.

2017. ápr. 5. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen, egy hasonszőrű hölgy személyében...ismerek egy ilyen párt, bocsánat másoktól, matektanárok. Még az sem érinti meg őket, hogy mások számára már az óriási humor, hogy ők abszolút humormentesek...
2017. ápr. 5. 15:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Megjegyzem semmi baj nincs azzal, ha te es a parod aspergeresek vagy hasonlok vagytok, csak az "egeszseges" intelligens emberek altalaban ertik a humort es maguk is jo humorral rendelkeznek.
2017. ápr. 5. 15:23
 16/23 anonim ***** válasza:
18%

Talán azzal a mondással tudnám érzékeltetni : értem én a viccet, csak nem szeretem. Szóval értem ,hogy adott ember milyen összetevőjét találja humorosnak egy adott képi vagy szöveg elemnek, csak ez engem nem érint meg, vagy hidegen hagy ,vagy ellenkező előjelű érzelmet váltja ki.

Az elesős, fejbeverős videókkal konkrétan tv műsorokat töltenek meg és a videó megosztó portálokon is ez ad okot derültségre. Ezt se értem,de mivel nem kötelező nézni ezért kerülöm, és azokat is,akiket ez leköt.

Ritkán akad valami sokrétegű komolyabb szellemes írás ami nem közvetlen humoros akar lenni ,hanem egyfajta tudást feltételez a megértéséhez,az megmosolyogtat,de azoknak mindig van mondanivalója és értelme.

Az emberek nagy része ,akit intelligensnek tartasz ,azok pont a showderklubbos alpáriságon, az artikulátlan állati viselkedésen , meg a hátsón rúgott bohóctréfákon vidulnak.

2017. ápr. 5. 15:30
 17/23 anonim ***** válasza:
23%

15-ös ,köszönöm a gyors diagnózist, bár amit olvastam erről az állapotról,ennek tükrében ,nem tartom helyénvalónak.

Orvosaink ,akikhez csak nagyon ritkán és meghűléssel járunk ,ezt még nem támasztották alá eddig, de legközelebb rá fogok kérdezni, ennek a betegségnek a mibenlétére.

Megjegyzem, nem érezzük magunkat egyáltalán betegnek és a munkánkat is megfelelően, magas színvonalon végezzük és a környezetünkben lévőkkel is jó kapcsolatot ápolunk.

2017. ápr. 5. 15:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed, jöhetsz. :)

19/L

2017. ápr. 5. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, azzal az emberrel, aki nem viccel, nem humoros, vigyázni kell, mert az bármire képes..

Én mondjuk szeretek nevetni, meg szórakoztató is vagyok, én biztosan nem találnám meg a páromat egy humortalan emberben. De biztos van, akinek ez is bejön.

2017. ápr. 5. 16:34
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem showder klubbos alparisagokon szoktunk nevetni, mivel nem vagy jelen a tarsasagunkban, nem tudhatod :D Muvelt emberek vagyunk, egyetemistak is vannak kozottunk, altalaban megtalaljuk a hangot humor teren masokkal is. Tudod, ha korulotted mindenki erti a humort es ti nem, akkor nem ok a hulyek. Ha nektek a vilagon minden alparisag amin masok nevetni tudnak, akkor besavanyodott fap-inak vagytok. Ez egy teny, nem azert irtam, hogy valtozz meg vagy barmi, ha nektek jo igy, de azert nevezzuk a neven a dolgokat.
2017. ápr. 5. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!