Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek csak válogatni kell a sorokban álló férfiakból, akkor miért látom azt, hogy hatalmas verseny van a nők között is? Még is kik miatt pózolnak, kondiznak, ha nem a férfiak kedvéért?
Nézd azt tudnod kell, hogy a nők első körben egymással versengnek- ez evolúciós valahol, teljesen normális jelenség. Ha nincs férfi a közelben, akkor is csináljuk, tudat alatt.
Kondizni azért járunk (főleg én pl.) - hogy első sorban egészségesek legyünk, másrészt csinosak :) magunknak és "versenytársainknak".
Persze a férfiak is számítanak, de azt tudnod kell, hogy a nők eszközként használják a testüket :D na most nem szó szerint (nem mindenki :D)- pl. Csinosak vagyunk, hogy felszedjünk valakit, hogy elcsábítsunk valakit, időről-időre, vagy hogy megtarsunk valakit. És előnyre teszünk szert, ha csinosabbak vagyunk a többi nőnél.
Ez van...
Hogy hol vagytok Ti férfiak ebben az egyenletben az mindig változó.
Na látod, milyen nehéz elmagyarázni...
25/N
#12 remekül kifejtette. Kevés nő meri ezt így leírni.
25/F
A testépítő nők a legszebbek:
Miért ne merné bárki leírni? A szépség, a jó külső mindig is keményvalutának számított.
Van aki tud/képes élni ezzel, van aki meg elpazarolja izomjózsikra vagy gyárimunkásokra.
Tudod vannak nők akik egyszerűen nem olyanok külsőre, hogy sorban àlljanak értük a férfiak. Ehhez még kövérnek, túlsúlyosnak sem kell lenni. Bőven elég, ha csúnyàcska arca van. Ès aki ilyen, azon sminkkel sem lehet segíteni.
Ès persze az sem mindegy milyen pasik àllnak sorba. Ha szakadt, büdös szàjú rohadófogú igénytelen pasi, vagy olyan aki egyszerűen nem jön be, az pont olyan mintha nem is lenne senki, mert az eredmény ugyanaz. Nem lesz lehetséges partner.
Hogy a kérdésre is vàlaszoljak, az intelligens emberek önmagukért csinàljàk, hogy jobban érezzék magukat, a butàk, ostobàk pedig màsok/ a tàrsadalom, a baràtaik, az ellenkező nem elismeréséért. Ami azért hülyeség, mert ha beledöglesz akkor sem fogsz minden olyan embernek tetszeni aki neked kellene. Mindig lesz akinek nem vagy elég jó, netàn még kritizàlni is fog.
Èn sem màsok elismeréséért diétàzom és mozgok hanem magam miatt. Màr nagyon rég nem akarok magamon kívül màsnak megfelelni. Nem is lehetséges.
Én egy kondizó nő vagyok, soha nem volt gondom az alakommal, de mióta edzem, csodásan formálódik és ezt imádom. Hogy miért edzem, hát annak sok oka van, a férfiak nem az elsők között vannak, ki kell, hogy ábrándítsalak.
Amikor elkezdesz edzeni és látod, hogy változik a tested, az hatalmas erőt ad és kedvet, a mozgás pedig függőséget okoz. Nem tudom elképzelni sport nélkül az életem, ha én lennék az egyetlen ember a földön sem hagynám abba, imádok súlyt emelni!
Tudod, kapok sok bókot férfiaktól, de tény, hogy egy nőtől kapott bók ezerszer többet ér, mivel a nők nagyon kritikusak egymással szemben. Egy férfinak már simán bejön egy tök átlagos nő, aki mondjuk plöttyedt, puha, tehát nem meglepő, ha a feszes testemre valaki pozitív visszacsatolást ad.
Számos egészségügyi előnye is van a sportnak, sokkal energikusabb, erősebb vagyok, jobban alszom, jobb a közérzetem, de ezt hosszan sorolhatnám.
Úgy gondolom azonban, hogy teljesen felesleges felsorakoztatni az érveket neked, Kérdező, egy olyan embernek, aki valószínűleg soha nem sportolt még életében, mert akkor ez a kérdés meg sem fogalmazódott volna benne, nem még hogy azt a röhejes gondolotot ideböfögje, hogy a férfiak kedvéért, lol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!