Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a pasinak kell érdekesnek, meg szórakoztatónak lennie?
Azt veszem észre, hogy mindig a pasinak kell vinni a beszélgetést, mert ha nem, akkor az megáll és a legrosszabb esetben a fejedhez vágják, hogy unalmas vagy. Vagy átmegy unalmas kérdezz felelekbe, mert a másik fél, egyszerűen nem tud beszélni. Erőltetett lesz az egész.
Mindig a pasinak kell keresnie a másikat, témákat feldobni, vezetni a beszélgetést, viccesnek és érdekesnek lenni. A másik max kötelességből reagál valami szánalmasat. Ha nem, akkor szó nélkül koptatás van. Miért nem kétoldalú az ismerkedésnél a beszélgetés? És ha nem tetszem a másiknak, miért nem képes megmondani és inkább húzza az időt? Eléggé degradáló a dolog.
Ki a franc pontozza le a valaszokat? Fejezze be, mert ezek is velemenyek, tapasztalatok. Akar tetszik, akar nem.
Biztos valami frusztralt no xd
11 es.
Nem gondolod, hogy felelosseget kene vallalnod es ha mar olyan baromsagon fennakadsz, mint a kulso, a minimum hogy szolsz neki? Bocsi kedves vagy, de nem tetszel kulsore. Ez olyan nehez?
Miert kell a masik embert hulyiteni? Csak mert felsz?
Csori meg azt hiszi, hogy vele van a baj, pedig csak unalombol huzod az agyat. Gratulalok
8. Undlrító vagy:D
Szórakoztató centert keresel, mert unatkozol? Jézusom.
Milyen lenne ha a pasas úgy állna hozzád, hogy ha már rád szánja az idejét, unatkozik, akkor vetkőzz?
Amúgy ez a nem tetszem dolog olyan snassz. Nem baj, nem vagy adonisz. De van szája, simán egy böffentésbe kerül az elutasítás. De a nők nem mernek felelősséget vállalni és csak szórakozni akarnak, itt is látszik a válaszokból.
Őszintén ismerkedni nem lehet?
Nos, miután nem csak a külső alapján szelektálunk, nyilván elkezdünk beszélgetni aztán majd vezet valahová a dolog. Az is egyértelmű, hogy ha egy férfi jól tud beszélgetni, humoros, intelligens, könnyebb dolga van, mint az unalmas fickóknak. De azért az ember lánya még mindig ad egy esélyt, mert ugye hátha ettől még tömve van belső értékekkel és nem akarunk felületesen ítélni.
Egy jó ismerkedésnél mindig kétoldalú a társalgás. Mindig. Tehát amiket te tapasztalsz,azok nem jó ismerkedések. Épp az előbb koptatott le egy pasi,szó nélkül lelépett :-)
Nem mondta, hogy bocsi nem egymást keressük. Ez van. Nemtől függetlenül szembesülünk ezzel. Tedd már túl magad azon, hogy kivel szemben mi az elvárás. Légy önmagad, és kész. Mást úgysem tudsz tenni.
Csak en nem ertem????? Probaltam ertelmezni a kerdest de nem igazan sikerul! Miert kellene barkinek is teperni a masik kegyeiert meg szorakoztatnia mint egy udvari bolondnak? En aztan senkiert nem fogom torni magam hisz ezzel onmagamat is becsapnam. Ha Adriana Lima jonne velem randizni akkor is magamat adnam ugy ahogy vagyok, szerencsere eddig jo tarsasagnak bizonyultam. Ha probalnek vicceskedni eroltetetten vagy vinni a beszelgetest az mar regen rossz. Ha meg nem onmagamert szeret mi ertelme van?
Meg nekem nincs bajom azzal ha en nekem kell elinditani a beszelgetest mert en ha meg akarok ismerni valakit rengeteg mindenrol szeretnek beszelni vele es meg tudni rola dolgokat szoval nem fogyok ki a temabol. Csak termeszetesen kell viselkedni es akkor a masik fel sem lesz kuka legalabbis en igy tapasztaltam.
Minek erőlködsz olyan nőkkel, akik érdektelenek irántad?
Nem egyszer találkozom itt az oldalon olyan kérdéssel, hogy a srác panaszkodik, hogy a lány szűkszavú, érdektelen, maximum csak válaszolgat. És mikor rákérdezek, hogy akkor miért érdekli egyáltalán az illető, akkor közli, hogy "hát jól néz ki".
Jah bocs...ha csak ennyi kell..:D
Egyszerűen olyan partnert kell keresni, akivel kölcsönös az ismerkedési szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!