Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a pasinak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a pasinak kell érdekesnek, meg szórakoztatónak lennie?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy mindig a pasinak kell vinni a beszélgetést, mert ha nem, akkor az megáll és a legrosszabb esetben a fejedhez vágják, hogy unalmas vagy. Vagy átmegy unalmas kérdezz felelekbe, mert a másik fél, egyszerűen nem tud beszélni. Erőltetett lesz az egész.

Mindig a pasinak kell keresnie a másikat, témákat feldobni, vezetni a beszélgetést, viccesnek és érdekesnek lenni. A másik max kötelességből reagál valami szánalmasat. Ha nem, akkor szó nélkül koptatás van. Miért nem kétoldalú az ismerkedésnél a beszélgetés? És ha nem tetszem a másiknak, miért nem képes megmondani és inkább húzza az időt? Eléggé degradáló a dolog.

2017. ápr. 2. 16:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Nőkről beszélsz,mindig ez van sajnos,csak elvárnak mindent,de cserébe semmit nem tudnak adni...
2017. ápr. 2. 16:26
 2/22 anonim ***** válasza:
62%

"És ha nem tetszem a másiknak, miért nem képes megmondani és inkább húzza az időt?"

Mert úgy gondolkodnak, hogy nem akarnak megbántani. De egyébként egyértelmű nonverbális jeleket adnak, ha nem jössz be nekik. Ha te ezeket nem tudod értelmezni, az a tapasztalatlanságod miatt van.

2017. ápr. 2. 16:26
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Én egy csacsogós, életvidám nő vagyok, de sokszor kaptam már meg, hogy túl sokat beszélek.
2017. ápr. 2. 16:31
 4/22 anonim ***** válasza:
29%

Azért mert mi vagyunk a férfiak! Elviseljük a pofonokat meg a kudarcokat és védjük, óvjuk a gyengébbik nem-et.

sajnos ez rólad nem mondható el.

2017. ápr. 2. 16:31
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Biztos ugyanazt a típust fogod ki, nem mindenki néma. Érdekes eddig mindenkivel el tudtam beszélgetni a szomszédasszonytól a munkatársnőkig. Talán tényleg unalmas lehetsz vagy ahogy előadod magad csak erőlködésnek tűnik, olyan esetben elképzelhető, hogy visszafogják magukat.
2017. ápr. 2. 16:36
 6/22 anonim ***** válasza:
44%

Mindig annak kell szórakoztatóbbnak lenni, aki az "értéktelenebb" fél. Van amikor a csajnak kell, ha pl. lejönne Brad Pitt egy randira Marok Marcsával, akkor Marcsa átmenne egy vigyorgó, táncoló, szexi sztriptízt levágó, és egy eszméletlenül odaadó egyéniségbe, szabályosan harcolna Brad kegyeiért, miközben Brad csak élvezné a műsort, meg se kellene szólalnia.

Viszont a valóságban tényleg az van, mivel a nőkből van hiány, a szingli nőkből, nem a szingli pasikból, ezért így a pasik kerülnek az értéktelenebb fél kategóriájába és nekik kell szórakoztatni a csajt. Ez természeti törvény, nem lehet ellene mit tenni.

2017. ápr. 2. 16:43
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem adnak semmit cserébe, minek akartok egyáltalán csajozni?
2017. ápr. 2. 16:52
 8/22 Sunshinedoll ***** válasza:
51%

Nem kell, de nem hátrány. Én úgy vagyok vele, ha már rászánom az időmet vaakire, nem árt, ha nem unom szét az agyam közben :D De ha te szereted az idődet pazarolni egyszerű és unalmas emberekre, oké :D

Ha pedig a nők csak unszolásra hajlandóak veled beszélgetni, és úgy érzed, unják a társaságodat, akkor nyilván annak is megvan az oka. Én általában az olyan pasikkal szoktam szűkszavú meg nyögvenyelős lenni, akik baromira nem szimpatikusak, és alig várom, hogy ott hagyjam őket. Szóval simán lehet az is, hogy ezek a nők csak nem bírják a pofádat .

2017. ápr. 2. 16:56
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Minden rossz indulat nélkül: Nem lehet, hogy nem akarnak veled beszélgetni? Látatlanba nehéz bármit is mondani, de ha kérdezz felelek van, akkor a nőt tuti, hogy nem érdekled.
2017. ápr. 2. 17:02
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
sokszor van úgy, hogy eljön a pali a randira, de nem azt kapom, amit a fényképen láttam, és nem tetszik. Olyankor vagyok érdektelen és rideg. Illetve az is sokszor előfordul, hogy az illető fröcsög és panaszkodik. A megélhetősre, a munkahelyre, az emberekre, a magyarországi helyzetre, a nőkre vagy bármire.. Fél óra után ilyenkor kikapcsolom az agyam, és azt várom már, hogy legyen vége. Ilyenkor az egyetlen amire vágyom, az egy ágy.
2017. ápr. 2. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!