Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes csajt keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes csajt keresni egyéjszakásra?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyéjszakás kalandot. Ezek közül melyik a legjobb erre, ha a lényeg, hogy minnél könnyeb legyen?

1. Gerendai fesztivál(Sziget, Sound, Volt, Bmylake, Strand)

2. Menő szórakozóhely Budapesten(Peaches, liget, kraft, mori2)

3. Romkocsma(Instant meg a többi amit nem ismerek)

4. Deák nyáron estefelé.

5. Elte btk gólya, vagy szilveszteri buli.

2017. ápr. 1. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Kit érdekel, hogy a csaj kielégül-e? :D
2017. ápr. 1. 23:56
 12/21 anonim ***** válasza:

Rosszlányok.hu

Semmi sincs ingyen.

2017. ápr. 1. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
98%
11# Pont az ilyen bélférgek miatt nem megyek bele soha egyéjszakásba. :D
2017. ápr. 1. 23:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Lol, akkor miért nem vered ki inkább csajozás/krvázás helyett? :D
2017. ápr. 2. 00:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Én sok mindenbe hiszek, csak a vadászösztönben nem. Ha csak úgymond vadászni akarsz, akkor miért kell speciális helyszín? Akkor már kimehetnél az utcára és leszólíthatnál csajokat mindenféle pszichopata szöveggel, max elküldenek. Akkor is vadásznál, csak eredménytelenül. Vagy írhatsz nőkre interneten is, akkor is vadászol nem? Csak nem lesz eredménye.

Ha viszont eredményt akarsz, tehát tényleg dugni, akkor rosszlányok.hu

Ha csak nem vagy eszméletlenül jóképű akkor vagy fizetni kell a punciért vagy tényleg komoly kapcsoltban gondolkodni és hűséget fogadni, sokszor még az is kevés.

2017. ápr. 2. 00:03
 16/21 anonim ***** válasza:

én is amikor megismertem a lakásos szolgáltatókat,kb akkor hagytam abba a diszkóban,pubban vergődést.

mert ha valaki kéjenc,akkor egy macera az ilyesmi,hogy lemenni,vadászgatni,időt eltölteni a nővel,éjszakázni,aztán nem akar hazamenni és még aludni sem tudok rendesen ha ott van.

párszor jó,de rendszeresen ez baromi fárasztó és sokszor eredménytelen is,vagy nem azt az eredményt hozza amit várok.

a diszkóban pubban csaj felcsípésben esetleg ami vonzó,hogy fel lehet csípni fincsi kiscsajokat is,aki még fiatalok a rosszlányokhoz,meg általában az egyéjszakások sokkal több minden disznóságba belemennek,mint a ribizlik,csak a legtöbb esetben sokkal melósabb.

2017. ápr. 2. 00:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Ezzel szemben a prostinál kifizeted a szolgáltatást (aminek az árát kifizeted a szórakozóhelyen belépővel piával mindennel), és válogathatsz a menüből, hogy mit szeretnél hogyan stb. Egyszerűbb és gyorsabb.

Ígyis úgyis fizetsz, akkor már miért ne mennél biztosra?

Megjegyzem nem szorultam sosem prostira, de egyéjszakásra sem. Mindig megvolt a lehetőség, hogy vagy komoly, vagy nem, de valami volt mindig. De nem biztos, hogy ellenezném a prosti témát, ha éppen nem lenne semmi lehetőség már egy ideje, de jól esne egy kis numera. Inkább, mint a diszkóban szenvedni a félrészeg lányokkal, hátha lesz belőle valami címen.

2017. ápr. 2. 00:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Van olyan hely, ahol nem a fiúk vannak többségben?
2017. ápr. 2. 01:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Hogy van-e olyan hely, ahol nincs férfi többség?

Egyik barátom, ex-lakótársam amikor hívott, hogy menjünk bulizni és meg nyűglődtem azon, hogy jaj, úgyis több lesz a pasi, akkor erre azt mondta, amin azóta is röhögök:

"Ember! Mindenhol több a kan... kivéve, ahova NEM ENGEDIK BE a kanokat, valami leszbi bár vagy efféle."

És tényleg így van :D Sajnos :/

2017. ápr. 2. 03:44
 20/21 anonim ***** válasza:
A Sziget fesztivál nyár közepe táján lesz.... elég ráérősnek tűnsz!
2017. ápr. 2. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!