Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit dolgozik, aki ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit dolgozik, aki ebben a kategóriában szokott válaszolni? Csak képet szeretnék kapni a válaszokból néhány kérdés társadalmi hátterére?

Figyelt kérdés
Annyit még oda írhattok, hány évesek vagytok és milyen neműek.

2017. márc. 31. 13:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
27%

Adózási asszisztens vagyok egy multinál.

25L

2017. márc. 31. 16:37
 52/66 anonim ***** válasza:
35%

Óvónő

23/N

2017. márc. 31. 16:57
 53/66 anonim ***** válasza:
58%
Melyik buzyarcú pontozott le? Ne félj, nem kötök veled üzletet. :D
2017. márc. 31. 17:05
 54/66 anonim ***** válasza:
60%

Sok sori illetve gyári munkást ismerek - minden tiszteletem az övék... Ők biztosan nem itt nyomják' a pirosat...

Akinek itt gondja van az otthon veri a faxát....

(Egy illedelmes 'erkölcsös hölgy)

2017. márc. 31. 17:08
 55/66 anonim ***** válasza:
73%

Játékmackó felùjító - javító...

-Gyűjtő .

2017. márc. 31. 17:11
 56/66 anonim ***** válasza:
82%

#4-es válaszoló vagyok. Nem tudom miért kell a gyártósori embereket lenézni. Nem mindenki fogyatékos, és debil, aki azt a munkát végzi. Mint írtam, menedzser asszisztens vagyok jelenleg, de előtte 2,5 évig dolgoztam soron, és szivattyúkat szereltem. Nem kerestem jól, nem az volt álmaim munkája, de olyan jó társaságot sosem fogok találni, mint amilyen ott volt. Hiába volt a meló s**r, a társaság miatt öröm volt odajárni minden nap.

Jelenleg hetente több napot töltök az egyik nagy autógyártó cégnél, de ennyi öntelt f**zkalapot még sosem láttam. A szemedbe néz, de inkább nem köszön, mert felsőbbrendűnek érzi magát, okoskodik, miközben lövése sincs miről beszél. Ilyen emberekkel pl sosem dolgoznék együtt, hiába a nagy "értelmiségi" munkájuk.

30F

2017. márc. 31. 18:55
 57/66 anonim ***** válasza:
55%

Ritkán válaszolok csak, az igaz.

Irodai adminisztrátor vagyok, adattisztítás, adategyeztetés, tagnyilvántartás a feladatom. Nagyon büfé diplomával rendelkezem, de munka mellett azon igyekszem, hogy kipótoljam hasznosabb dolgokkal a diplomámat és válthassak.

2017. márc. 31. 19:02
 58/66 anonim válasza:
77%

Akkor, hogy legyen itt "alja" munkás válaszoló is :

Raktáros :) 26/F :D

2017. márc. 31. 20:06
 59/66 anonim ***** válasza:
67%

Paplanokat és párnákat töltünk Ausztriában :D

25/L

2017. márc. 31. 20:07
 60/66 anonim ***** válasza:
10%
Lányokkal foglalkozom, szépen kifejezve :D
2017. márc. 31. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!