Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járt már úgy valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már úgy valaki, hogy társkeresőn megismert valakit, randit beszéltek meg, és élőben más volt, mint a képeken?

Figyelt kérdés

Az is érdekel, ha valaki teljesen másnak adta ki magát, és úgy ismerkedett. Más valaki fotójával volt "pofája" fent lenni. Bár ezen nincs mit megbeszélni, hazugsággal indított, tehát gondolom, az ilyet azonnal lapátra teszi mindenki.

Igazából erre gondolok: személyes találkozón bár fel lehetett ismerni, de a fotóihoz képest kövérebb volt élőben, idősebb, alacsonyabb, a frizurája más volt, igénytelenebb volt az öltözködése, stb..., szóval cslódást okozott.

Hogy reagáltátok ezt le? Lett ilyenkor folytatása az ismerkedésnek? Végül is ez is kezdeti hazugságra épül, de inkább ferdítésnek mondanám, nem olyan durva, mint a fenti eset. Van esélye ilyenkor az illetőnek még, hogy bizonyítson?

2017. márc. 30. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hu a rohadt foguak ennyire gyakoriak?
2017. márc. 30. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen 11-es.Ez az igénytelenség tetőfoka a nem fürdés mellett.
2017. márc. 30. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, gyakoriak a rohadt fogak. Én már nem is találkozom olyannal, akinek nincs fent olyan képe, ahol nem mosolyog. Akkor tuti, hogy ott vlmi van a gond van a fogakkal.
2017. márc. 30. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt olyan,hogy testalkatra nem olyan volt a lány,mint ahogy a képeken lehetett látni, trükkös volt,mert valahogy felülről fényképezte magát,meg inkább csak az arca látszott. Egyébként nem éreztem rosszul magam vele, köszönés képen kapásból lekapott, sátorozrunk egyet, semmi komolyabb nem történt. Barátok maradtunk. Ma is beszélgettem vele. Ami engem illet,mindig saját képpel, valós adatokkal nyomtam a társkeresést, nem láttam értelmét kamu adatokkal,kamu képekkel próbálkozni, személyes találkozásnál úgy is kiderül minden.
2017. márc. 30. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Velem szinte csak ilyen volt :D

Az első esetben az illető pár éves képet küldött, élőben volt rajta +20 kiló kb. Először meglepődtem, de akkoriban rajtam is volt felesleg, csak hát én aktuális képet küldtem. Na de ez lett volna a legkisebb baj, aztán kiderült, hogy idióta is, szóval ezért nem lett semmi belőle :D

Másik esetben a (most már) barátom is több éves képet használt az ismerkedős oldalon, és konkrétan meg sem ismertem :D Mondjuk ő ezt hanyagságból csinálta, egyszerüen utál fényképezkedni, és gondolta, megteszi egy 5 éves kép is, csakhogy azóta már eléggé megváltozott a külseje - mondjuk o irányba, így sokkal inkább az esetem :D Na hát akkor meglepődtem kicsit, mert ugye fel se ismertem. Azóta is a szemére hányom, hogy nem volt szép tőle :D De amúgy meg minden rendben volt ezen kívül szóval ez nem volt az akadálya annak, hogy összejöjjünk.

2017. márc. 30. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Velem még nem volt. Mondjuk csak egy lánnyal találkoztam társkeresőről, vele nem volt semmi gáz e téren.

Régebben viszont jópár emberrel nem társkeresés-témában, és egyik sem volt másmilyen, mint neten. Aki hülye volt, arról már online is látszott, hogy az.

25/F

2017. márc. 30. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:

társkeresőn még nem voltam fent, de más netes oldalról találkoztam már pasikkal

leginkább olyanokkal találkoztam, akik 6-7 éve készült képeket küldtek, amin 20-25 évesek voltak, fiatalok, pasikhoz képest széparcúak, alkatra a képeknél vékonyabbak voltak, nem egy 50-55 kilós de magas pasival hozott össze a sors

egy olyan volt, akinek igazán előnytelen arcformája volt

folytatás egyikből se lett, de nem a külsőségek miatt

2017. márc. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!