Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járt már úgy valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már úgy valaki, hogy társkeresőn megismert valakit, randit beszéltek meg, és élőben más volt, mint a képeken?

Figyelt kérdés

Az is érdekel, ha valaki teljesen másnak adta ki magát, és úgy ismerkedett. Más valaki fotójával volt "pofája" fent lenni. Bár ezen nincs mit megbeszélni, hazugsággal indított, tehát gondolom, az ilyet azonnal lapátra teszi mindenki.

Igazából erre gondolok: személyes találkozón bár fel lehetett ismerni, de a fotóihoz képest kövérebb volt élőben, idősebb, alacsonyabb, a frizurája más volt, igénytelenebb volt az öltözködése, stb..., szóval cslódást okozott.

Hogy reagáltátok ezt le? Lett ilyenkor folytatása az ismerkedésnek? Végül is ez is kezdeti hazugságra épül, de inkább ferdítésnek mondanám, nem olyan durva, mint a fenti eset. Van esélye ilyenkor az illetőnek még, hogy bizonyítson?

2017. márc. 30. 18:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A testalkata nem egészen olyan volt... a kamerája elcsalhatott jó pár kilócskát ... :D lett folytatás de nem sok.
2017. márc. 30. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
A 40 kilós hízása előtti képeket tett fel magáról, amikor még sportos volt, erre a találkozóra eljött egy 130 kilós zsírdisznó. Még én kaptam meg hogy torz az értékrendem mert az igazi férfi ekkora.
2017. márc. 30. 18:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Elég előnyös képei voltak, és állította, hogy 180 centi, közben egy fejjel alacsonyabb volt (167 centi vagyok...). Megkérdeztem, hogy őszintén, mit gondolt. Vállat vont, mire én is és eljöttem.
2017. márc. 30. 18:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Fuuuu igen :D Izmos, jóképű képek voltak neki fent, magasnak tűnt rajta, erre amikor találkoztunk, akkor egy gebe, előre álló fogú jött velem szembe... Hát majdnem megfordultam, de adtam neki esélyt, h hátha... Nem lett belőle semmi...
2017. márc. 30. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:

Egy csomó ilyen volt, volt, hogy rá sem ismertem, sőt a találkozó után sem láttam hasonlóságot a képei és a valódi énje között.

Magasságban sokan csalnak, még ezt nézem el a leginkább.

2017. márc. 30. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
58%

-165 centit írt be, pedig alacsonyabb volt, mint én (163). Részemről lett volna folytatás, de ő megírta, hogy "nem érezte a szikrát)

-Rohadtak voltak a fogai (ilyen több is volt)

-Legalább 10 éves fotót rakott fel (ilyen is több volt)

-Letagadott 25< kilót (ilyen is több volt)

Akadtak viszont olyan pasik, akik tényleg úgy néztek ki, amilyenek a képen voltak.

2017. márc. 30. 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 10 cm-vel kevesebb, 15 kilóval és 10 év évvel pedig több volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy nagy romantikusan első randin az irodájába akarjon invitálni este 8-kor. Természetesen semmilyen folytatás nem volt.
2017. márc. 30. 18:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, épp tegnap. A fotóival azonos volt, csak önmagával nem. Konzultációt kérek majd tőle és azután döntök.
2017. márc. 30. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Volt többször is, talán összesen 4-szer.

Az egyik nő, a barátnője képével nyomta, de nem csak a külsőben hazudott, hanem abban is, hogy van 2 gyerek, akikről a másfél hónapos ismerkedés során szót sem ejtett. Ez így egybe kicsit több volt, mint amit a gyomrom el tudott volna fogadni, egyébként az a vicc az egészben, hogy annyira nem is volt csúnya egyébként.

Aztán volt amelyik 10 évvel ezelőtti képekkel nyomta, csak hát sajnos azt elfelejtette azóta megemlíteni, hogy szó szerint megkétszereződött súlyban, akit meg sem ismertem szó szerint. Kb másodperceket kellett nézzem az arcát, hogy elfogadjam, hogy ő az. (mielőtt nekem estek, a képeken egy 50 kilós nő volt, aki pedig jött az szó szerint 100+ volt szerintem).

Volt amelyik sokkal öregebb volt mint a képeken, volt amelyik pedig konkrétan átvert és el sem jött, mint kiderült csávó volt... Mindegy mert kaja volt megbeszélve, legalább felfedeztem az nap este Budapest egyik újabb éttermét :D

Reakciók minden esetben, teljesen elutasítás a részemről. Az első különösen bántott, mert vele jók kijöttünk, de sajnos más kölkét nem fogom nevelni, ráadásul úgy, hogy már az egész legeslegelején hazudott, több dologban is. Bizalom számorma mindennek az alapja, sajnos ha ezt valaki elveszíti nálam, akkor ő is elveszít engem.

Mindegyik azzal érvvel egyébként, hogy jaj de nehéz nőként normális pasit találni és csak a bombázókkal mennek el randizni a férfiak.

Az idősebbtől kérdeztem, hogy mit akar tőlem, ekkor 25 voltam ugyan is, én tényleg komoly kapcsolat céljából jártam ezekre a randikra, nem csak dugni és egy cseppet sem volt sok kedvem a 45+os szintén anyukához, aki nem is volt éppen jó formában.

Azóta webcam és online hardproof bárkivel, akivel találkozom, de sajnos naiv voltam és meg kellett fizetni a tanulópénzt :/

Volt pár jó év a társkeresőzésben, de ennek rég vége.

2017. márc. 30. 18:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Képen kicsit jobban nézett ki(ez még nem lett volna probléma).Ami igazán megdöbbentett, azok a fogai voltak és a szájából áradó gyomorforgató szag.
2017. márc. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!