Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már úgy valaki, hogy társkeresőn megismert valakit, randit beszéltek meg, és élőben más volt, mint a képeken?
Az is érdekel, ha valaki teljesen másnak adta ki magát, és úgy ismerkedett. Más valaki fotójával volt "pofája" fent lenni. Bár ezen nincs mit megbeszélni, hazugsággal indított, tehát gondolom, az ilyet azonnal lapátra teszi mindenki.
Igazából erre gondolok: személyes találkozón bár fel lehetett ismerni, de a fotóihoz képest kövérebb volt élőben, idősebb, alacsonyabb, a frizurája más volt, igénytelenebb volt az öltözködése, stb..., szóval cslódást okozott.
Hogy reagáltátok ezt le? Lett ilyenkor folytatása az ismerkedésnek? Végül is ez is kezdeti hazugságra épül, de inkább ferdítésnek mondanám, nem olyan durva, mint a fenti eset. Van esélye ilyenkor az illetőnek még, hogy bizonyítson?
Egy csomó ilyen volt, volt, hogy rá sem ismertem, sőt a találkozó után sem láttam hasonlóságot a képei és a valódi énje között.
Magasságban sokan csalnak, még ezt nézem el a leginkább.
-165 centit írt be, pedig alacsonyabb volt, mint én (163). Részemről lett volna folytatás, de ő megírta, hogy "nem érezte a szikrát)
-Rohadtak voltak a fogai (ilyen több is volt)
-Legalább 10 éves fotót rakott fel (ilyen is több volt)
-Letagadott 25< kilót (ilyen is több volt)
Akadtak viszont olyan pasik, akik tényleg úgy néztek ki, amilyenek a képen voltak.
Volt többször is, talán összesen 4-szer.
Az egyik nő, a barátnője képével nyomta, de nem csak a külsőben hazudott, hanem abban is, hogy van 2 gyerek, akikről a másfél hónapos ismerkedés során szót sem ejtett. Ez így egybe kicsit több volt, mint amit a gyomrom el tudott volna fogadni, egyébként az a vicc az egészben, hogy annyira nem is volt csúnya egyébként.
Aztán volt amelyik 10 évvel ezelőtti képekkel nyomta, csak hát sajnos azt elfelejtette azóta megemlíteni, hogy szó szerint megkétszereződött súlyban, akit meg sem ismertem szó szerint. Kb másodperceket kellett nézzem az arcát, hogy elfogadjam, hogy ő az. (mielőtt nekem estek, a képeken egy 50 kilós nő volt, aki pedig jött az szó szerint 100+ volt szerintem).
Volt amelyik sokkal öregebb volt mint a képeken, volt amelyik pedig konkrétan átvert és el sem jött, mint kiderült csávó volt... Mindegy mert kaja volt megbeszélve, legalább felfedeztem az nap este Budapest egyik újabb éttermét :D
Reakciók minden esetben, teljesen elutasítás a részemről. Az első különösen bántott, mert vele jók kijöttünk, de sajnos más kölkét nem fogom nevelni, ráadásul úgy, hogy már az egész legeslegelején hazudott, több dologban is. Bizalom számorma mindennek az alapja, sajnos ha ezt valaki elveszíti nálam, akkor ő is elveszít engem.
Mindegyik azzal érvvel egyébként, hogy jaj de nehéz nőként normális pasit találni és csak a bombázókkal mennek el randizni a férfiak.
Az idősebbtől kérdeztem, hogy mit akar tőlem, ekkor 25 voltam ugyan is, én tényleg komoly kapcsolat céljából jártam ezekre a randikra, nem csak dugni és egy cseppet sem volt sok kedvem a 45+os szintén anyukához, aki nem is volt éppen jó formában.
Azóta webcam és online hardproof bárkivel, akivel találkozom, de sajnos naiv voltam és meg kellett fizetni a tanulópénzt :/
Volt pár jó év a társkeresőzésben, de ennek rég vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!