Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mi lenne az imponálóbb, ha itthon keresnék
300 ezer forintot vagy ha Svájcban dolgoznék, de 3
milliót keresnék havonta?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen ajánlatot Svájcban, hogy évi 120k CHF lenne a fizu és egy 4 csillagos Hotel szobát fizetne nekem a cég, tehát nem kellene lakhatásra költenem. Itthon is megkereshetnék nettó 300-400 ezret, de nincs saját lakásom, szóval itthon még lejönne a lakhatási költség. Svájcban viszont drágább a megélhetés, igaz, hogy a lakhatást állná a cég, de még így is a kötelező biztosítások és kaja meg egyebek után reálisan 1,5-2 millió forintot tudnék megspórolni, persze havonta.
Ha egy olyan pasi lennék, aki szimpatikus lenne és akár hosszú távra is akarnátok tervezni velem, akkor melyik opció tetszene nektek jobban?
Itt-tartózkodás: egy év (L), 1-5 év (B) és ennyi. Ezeket folyamatosan meg kell újítani, és ha nincs munkád, BÁRMIKOR kirakhatnak, ami után 3 honapig nem tartozkodhatsz az országban.
Kérdezö: kösd fel a gatyát, nem egyszerű kijönni, pláne itt is maradni.
2017. márc. 30. 20:19
22/33 anonim válasza:
a részecskegyorsítóba mész???
2017. márc. 30. 20:23
23/33 anonim válasza:
Az nem gyanús egy kicsit, hogy jöttment bevándorló vagy te is, ha magyarként oda mentél? Továbbá miért nem alkalmas egy magyar férfi a svájci nőnek? Szerintem a magyar férfiak olyanok, mint a svájci férfiak, csak azok gazdagabbak, ezért nem kell a magyar a svájciaknak. A svájciak tehát pénzéhesek, mint minden k.u.r.v.a a fejlett országokban. Ezért választanék inkább afrikai csajt magamnak, vagy arab csajt. Nem kell olyan nő nekem, aki csak akkor kefél velem, ha 1 millió svájci frankot keresek nettóban havonta.
2017. márc. 30. 20:35
24/33 anonim válasza:
Mivel te is itt születtél Magyarországon kedves 20-as, éppen ezért te is bevándorlóként mentél Svájcba, szóval ne nézzed már le a többi bevándorlót, ha egyszer te is az vagy kicsim.
2017. márc. 30. 20:37
25/33 anonim válasza:
Annyira vicces, amikor a 20-ashoz hasonlók lenézik a csóró magyarokat. Tudod mikor nézzél le te engem 20-as? Majd, ha következő életedben az USA elnökének, vagy Izrael elnökének leszel a lánya, akkor mondjad, ha én abba az országba megyek, ahol te vagy, hogy egy csóró kis senki vagyok, meg ilyenek, amiket gondolsz a csóró magyarokról. Nem Svájcban születtél te se, szóval ne verd a melled, hogy most ott élsz ,mert téged is kitehetnének Svájcból, ha hoznának egy olyan törvényt, hogy mindenki takarodjon a saját országába, aki nem Svájcban született. Ehhez csak annyi kéne, hogy egy szélsőjobbos párt kerüljön hatalomra, aki szeretné megtisztítani Svájcot az oda betelepülőktől.
2017. márc. 30. 20:44
26/33 anonim válasza:
A kérdezőnek meg csak azt mondom, hogy ne azért akarjon sokat keresni, hogy imponáljon a nőknek. Ha egy nő csak a pénzedért, vagy első sorban azért van veled, az már régen rossz. Én nem kefélnék olyan nőt a kérdező helyében, aki engem a pénzemért szeretne és nem önmagamért.
2017. márc. 30. 21:13
27/33 anonim válasza:
Egyet értünk,Csíki!
2017. márc. 30. 21:18
28/33 anonim válasza:
120 ezret egy évre értette, ha kiszorozzátok, ki is jön. Barátnőm férje kint egy kis faluban havi 5 ezret keres, jól élnek, bár élelmiszerért határon túl mennek, közel vannak hozzá.A lakás 1200. Barátnőm mesélte, hogy tényleg távolságtartók, de rengeteg más nemzetiség is él ott. Én a helyedben mennék, az életedet megalapozhatod, aztán hazajössz és itt családot alapítasz, ha akarsz.
2017. márc. 30. 21:21
29/33 A kérdező kommentje:
Fú mennyi analfabéta olvasta a kérdésemet. :D Komolyan, ha ennyi ésszel ki lehet jutni Svájcba, akkor már bárki kijuthat...
"évi 120k CHF lenne a fizu"
2017. márc. 31. 01:00
30/33 A kérdező kommentje:
Egyébként szoftverfejlesztői állás lenne, Zürich-ben. Az még Svájcon belül is a legzsírosabb régió, ezért is mázli, hogy a cég fizetné a hotelt, nem nekem kellene a lakhatással szarakodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!