Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép,18-22 éves lányok, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép,18-22 éves lányok, mivel lehet titeket a legjobban megfogni, hogy adjatok esélyt egy randinak?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5.: "- Legyenek céljai az életben. Nem kell a legkeményebb reál szakra járni, mert nyilván nem mindenki képes rá, de legyen valamilyen végzettsége(ha még nincs, akkor legyen folyamatban), és fogalma arról, hogy mit akar csinálni az életben! "

-Villanykar? :)

Hülyeséget félre téve, független ember vagyok a szüleimtől (kocsit szoktam öregemtől kölcsönkérni, lentebb kitérek rá mért), saját kertes házba lakok, fix bevételem van, rendezett külsőm van, fogsorom rendezett, átlagos testalkatom van, 172 cm magas vagyok és 75 kg, barna hajú/szemű

kocsim jelenleg nincs, de ezt tervezem a távlatokba, fontossági sorrend is van az életembe ;)

Sokat foglalkozom a külsőségekkel tudom, viszont jó lelkű is vagyok szóval :)

2017. márc. 30. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:

" független ember vagyok a szüleimtől (kocsit szoktam öregemtől kölcsönkérni"

rohadtúl nem vagy független akkor XD

2017. márc. 31. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!