Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy tapasztaljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy tapasztaljátok, hogy ez a 3 dolog KELL ahhoz, hogy szép barátnője legyen valakinek, másképpen nem megy?

Figyelt kérdés

Külső, pénz, szociális érték

Azt figyeltem meg, hogy csak azoknak van hosszútávon szép barátnője, vagy azok tudnak sok nőt megfektetni akik mindhárommal rendelkeznek. Ha csak 1 dolog is hiányzik ezek közül, akkor társkeresési vagy párkapcsolati problémái lesznek egy férfinak.

Tehát ha nem jó külsőre, de van pénze és szociális ember akkor max átlagos nővel tud összejönni, azzal is nagy nehezen. Ha külsőre jóképű, és a társaság középpontja típus, akkor ugyan össze tud jönni nőkkel, de 1 hónap múlva a nő rinyálni fog a pénz miatt tehát párkapcsolati problémák garantáltak. Ha valaki jóképű és van egzisztenciája is, de nincsen társasági élete és visszahúzódó típus akkor meg nem lesz lehetősége ismerkedni, csak interneten, de ott meg csak csúnya és dagadt nők vannak, tehát társkeresési problémái lesznek.

Ha ez a 3 dolog közül 2 hiányzik, akkor örülhet ha egyáltalán valaha valamilyen nőhöz köze lehet az életben.

Ha ne adj isten mind a 3 hiányzik ezek közül, akkor meg egész egyszerűen nem lesz barátnője soha, úgyis több férfi van a fiatal és középkorú korosztályban.

Ti is ezt tapasztaljátok?

2017. márc. 29. 18:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
Na, akkor kedves Kérdező, nekem miért nincs csajom? Jóképű Adonisz vagyok, pénzes és népszerű. BMW-el járok, régen Reanult Megane-om volt. De a durva, hogy mégis szűz vagyok. Egy csomó jó nő csúnya hapekkel van...
2017. márc. 29. 20:42
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy reálisnak kell lenni.

Ha te nem vagy egy matyóhímzés, akkor milyen alapon várod el,hogy egy 10/10 nő leálljon veled?Ennyi erővel a te gondolkodásmódoddal ez jön ki.

Én is ismerek sok olyan pasit, akik nem igazán néznek ki jól és igényelenek is, de az elvárások megvannak, minimum modell alkatú lányt szeretnének maguk mellé.

Aztán csodálkoznak,hogy évek után is egyedül vannak.

El kell fogadni és kb hasonló párt választani magad mellé,mint amilyen te vagy.

Ha jól alakod van, teszel érte és igényes is vagy,akkor teljesen érthető,hogy hasonló kaliberű lánnyal ismerkednél.

De ha nem így van,akkor eléggé érthetetlen ez a mondatod például: "csúnya és dagadt nők "

Amíg ilyen megnyilvánulásaid vannak, nem kell csodálkozni,hogy kerülnek a nők.

Én eléggé vékony vagyok,sportolok is, szóval nem mondhatom,hogy magamra vettem,azért emeltem ki ezt a pár szót az írásodból.De ha ilyet meghallanék egy pasitól randin, hát ott hagynám a fenébe, nem lenne több találkozó.

Igenis tiszteljük már meg az embereket azzal,hogy nem mondunk ilyeneket róluk.Még ha nem is a teltebb alkatúak jönnek be, akkor is le lehet írni intelligensen.

Ez a csúnyázás meg dagadtozás így együtt elég erős.

2017. márc. 29. 21:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Fejlődés, hogy már nem használod sem a triumvirátus szót, sem más idegen kifejezést.

Nem állt jól neked, hogy okosnak akartál tűnni, mert nem vagy az.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2017. márc. 29. 21:40
 24/31 anonim ***** válasza:
Ki a szép barátnő?
2017. márc. 29. 22:20
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Pénz

Pénz

Szociális és KULTURÁLIS érték

Külső

De még igy sem lehet elmonadni 99.9% hogy sikered lesz a szép nőnél, mondjuk relatív a szépség de ezt mindig elfelejtik itt GYIKen..

2017. márc. 29. 22:22
 26/31 anonim ***** válasza:
46%

#22 Most mondok egy nagyon durvát. Mi van, ha a 10/10-es nő esetleg megszereti őt a 10/akármennyi külseje ellenére is? Vagy tényleg csak a szintek számítanak?

Gondolom, ha összejön egy 10/10 egy másik 10/10-zel, és valamelyik fél lemegy mondjuk 10/9-re, akkor szakítaniuk kell.

2017. márc. 29. 22:49
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha ez a három kell, akkor abba is hagyhatják itt sokan a sírást, mert nagyrészt mindhárom tényező csak tőlük függ.
2017. márc. 29. 23:08
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Azért valljuk be abban igaza van a kérdezőnek hogy ez igazságtalan.

Sajnos senki nem tehet róla, hogy szarul néz ki.

És szintén nagyon rossz érzés hogy valaki emberileg egy Nulla de modell alkata van és népszerű lesz a kapcsolatokban.

Sza*r érzés.

Ilyen igazságtalan ez az egész. Aki gyenge az meghal/kihal.

2017. márc. 30. 01:08
 29/31 anonim ***** válasza:
77%
Az eletben nagyon sok minden igazsagtalan. De ezt konkretan sajat magatoknak koszonhetitek. Tul jot vartok el, mikozben ti nem nyujtotok semmit(es ezert megy itt a siras). Egy gyonyoru no nem fog veletek leallni es ha kell durvan elkuld, ami az o szemszogebol teljesen jogos. Hisz miert adna lejjebb? Egyebkent is a nagy kozhiedelemmel ellentetben a jokepu pasik is kozul vannak nagyon rendesek. Hat akkor mar inkabb ok...
2017. márc. 30. 01:44
 30/31 anonim ***** válasza:

Na igen.

Miért kéne beérni mondjuk egy kérdező-félével, ha jobbat is kaphat a nő rövid időn belül?

2017. márc. 30. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!