Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női társkeresők! Számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női társkeresők! Számotokra hogy nézne ki az ideális pasi a társkereső oldalakon fényképen, és leírásban, ami alapján őt választanátok?

Figyelt kérdés

Milyen lenne egy nagyon jó kép, amire sokan írnának?

Milyen pasi kellene hogy azon a képen legye, külsőre értem?

Ugye a belső az majd később derül ki ha írnak egymásnak.

Milyen belső tulajdonsága legyen, vagy jelleme, ha már levélváltásra, skype-ra, meg telefonhívásokra és találkozásokra sor kerül?

Tudnátok ezekre válaszolni, hogy kicsit jobb képet kapjak, mikre vágynak a nők az ismerkedésnél?

2017. márc. 28. 21:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es válaszoló pontosan leírta a tökéletes pasit, ami társkeresőn -és az életben is- ritka mint a fehér holló. A 3-as válaszolóval szempontjaival, tanácsaival teljesen egyetértek!

Sosem társkeresőztem, de voltak barátnőim akiknek segítettem pasit keresni a társkereső oldalain. Lapozgattunk, és volt aki rögtön megfogott, volt akire azt mondtam,hogy jaj, még véletlenül sem! Persze a barátnőm ennek teljesen az ellenkezője, Neki más pasik jöttek be :)

A külső alapján választunk, ezért nekem fontos,hogy olyan képet tegyen fel amin jól látható, legyen egy közelebbi profil, és legyen legalább egy kép ami egészalakos.

És persze fontos a kedvenc válaszadóm által leírt adatlap teljes kitöltése magára, és a keresett nőre vonatkozóan is.

A mosoly nagyon fontos, ahogy az öltözék- MEGLÉTE is. Szerintem a nőket általában taszítja mint vonzza ha egy pasi félmeztelen fotót tesz fel magáról, és ahogy a többiek is írják: szó se legyen autóhoz támaszkodásról....

Ha valakinek gyereke van természetes,hogy olyan fotót tesz fel amin a gyerekével van, így rögtön lehet tudni,hogy számára fontos az,hogy olyan nők keressék csak akik így elfogadják.

A végére...A múltkor találtam egy kifejezetten jó pasit, vagány, ötletes bemutatkozással.Megtaláltam 2010-ben egyik társkeresőn, majd 2017-ben egy másik társkeresőn. Mivel teljes névvel volt megnéztem a facén. Tényleg jó pasi, kellő szerénységgel, és mivel minden fotóján szuperül néz ki valószínűleg tényleg az. Sosem értem meg,hogy ilyen pasi miért keresgél...

2017. márc. 29. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!